• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Belakos PVC Vloeren

De PVC Vloeren van Belakos zijn waterbestendig, vuilafstotend, slijtvast, zeer duurzaam en voldoen aan de strenge milieu, - en gezondheidsnormen van de Europese Unie. Alle producten hebben het A+ label en E1-norm voor VOC-uitstoot.

Attico

De planken van de Belakos Attico PVC vloeren collectie hebben een uniek houtdessin met een superscherpe print. Dit zorgt ervoor dat vloer de uitstraling en stijl heeft van een echt natuurproduct.

Toon meer

Castello XL

De warme, sfeervolle houttinten geven de vloer een mooie uitstraling. De Castello XL serie is verkrijgbaar in 6 kleuren.

Toon meer

Palazzo Lijmstrook

De Belakos Palazzo PVC vloer heeft alle eigenschappen van een high-end dure PVC vloer, de Palazzo is voorzien van een register embossing dit zorgt voor een natuurgetrouwe structuur en feeling.

Toon meer

Palazzo Click

De Belakos Palazzo Click PVC Vloeren hebben alle eigenschappen van een high-end dure PVC vloer, de Palazzo is voorzien van een register embossing dit zorgt voor een natuurgetrouwe structuur en feeling.

Toon meer

Palazzo Visgraat Lijmstrook

De Belakos Palazzo Visgraat PVC vloer heeft alle eigenschappen van een high-end dure PVC vloer, de Palazzo is voorzien van een register embossing dit zorgt voor een natuurgetrouwe structuur en feeling.

Toon meer

Palazzo Visgraat Click

Het is écht thuiskomen op een Palazzo pvc-vloer. De warmte, de charme en het onderhoudsvriendelijke karakter maken deze vloer tot een parel op de grond.

Toon meer

Rustico

De Belakos Rustico PVC vloer is niet alleen waterbestendig, vuilafstotend en slijtvast, maar ook zeer duurzaam. De unieke houtdessins zijn in superscherpe prints op de planken aangebracht en geven de vloer een echte houtlook uitstraling.

Toon meer

The Rigid

Met Belakos The Rigid PVC vloeren tovert u snel elke ruimte om tot een ware beleving. Door het unieke Uniclick systeem is lijm niet meer nodig. Door de duurzame en waterbestendige eigenschappen van deze veelzijdige vloeren zijn ze geschikt voor alle leefr

Toon meer

Touchstone

Hoe stoer wil je het hebben? Jij kunt kiezen. De Touchstone serie is verkrijgbaar in 4 mooie steenmotieven.

Toon meer

Hongaarse Punt

Hongaarse punt PVC vloeren zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, eenvoudige installatie en klassieke uitstraling die past bij zowel moderne als traditionele interieurs.

Toon meer

Monastro XL

Het is écht thuiskomen op een Monastro pvc-vloer. De warmte, de charme en het onderhoudsvriendelijke karakter maken deze vloer tot een parel op de grond.

Toon meer

Terreno

Met zijn zeer duurzame extra matte toplaag en sfeervolle warme kleuren een mooie keuze.

Toon meer

Belakos PVC vloeren

De unieke houtdessins op de planken, in superscherpe prints, geven de vloer de ‘look & feel’ van een echt natuurproduct. De uitstraling is warm. Het onderhoud is eenvoudig. Naast gezelligheid en gemak draagt een pvc-vloer ook op een ander vlak bij aan het woongenot: de planken zijn geluidsabsorberend. Op kousenvoeten door het huis is niet nodig. Schoenen met hakken kun je zonder problemen aanhouden. Het geluid dat je hoort is zacht en prettig.