• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pamesa Tegel Vloeren

Bij Cibo Vloeren hebben we het voorrecht om u een exclusief inzicht te bieden in de verfijnde wereld van Pamesa Ceramica, een merk dat synoniem staat voor innovatie, vakmanschap en tijdloze esthetiek. Onder de schitterende vlag van Pamesa Ceramica ontdekken we de betoverende serie Origin Aurea - een ware viering van elegantie en stijl.

Origin Aurea

De serie Origin Aurea belichaamt de essentie van tijdloze klasse en natuurlijke schoonheid. De tegels, doordrenkt met het gouden licht van de oorsprong, brengen een warme, stralende gloed in elke ruimte.

Toon meer
 

Pamesa Ceramica, met zijn rijke erfenis die teruggaat tot de oprichting van het merk, heeft zich gevestigd als een pionier in de wereld van keramische tegels. De toewijding aan excellentie en het streven naar voortdurende innovatie hebben Pamesa Ceramica een vooraanstaande positie gegeven in de wereldwijde markt voor tegelontwerpen.

De serie Origin Aurea belichaamt de essentie van tijdloze klasse en natuurlijke schoonheid. De tegels, doordrenkt met het gouden licht van de oorsprong, brengen een warme, stralende gloed in elke ruimte. Het harmonieuze samenspel van texturen en tinten in de Origin Aurea serie creëert een omgeving die even verfijnd als gastvrij is.

Pamesa Ceramica heeft met de Origin Aurea serie een meesterwerk gecreëerd dat niet alleen visuele pracht belooft, maar ook duurzaamheid en functionaliteit levert. Of u nu uw huis, kantoor of commerciële ruimte verfraait, de Origin Aurea tegels vormen een tijdloze keuze die de tand des tijds doorstaat.

Bij Cibo Vloeren Breda zijn we trots om de Origin Aurea serie van Pamesa Ceramica aan te bieden, en we nodigen u uit om de magie van deze tegels te ontdekken. Laat Pamesa Ceramica en Cibo Vloeren Breda u begeleiden bij het creëren van een ruimte die niet alleen straalt met schoonheid, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Transformeer uw vloer tot een meesterwerk van tegelkunst met de Origin Aurea serie van Pamesa Ceramica.

Technische Datasheet, Catalogus, Leg, - en Onderhoud instructies

Voor de PDF's van de Pamesa Ceramica brochures en andere downloads klik: hier op het merklogo.