• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gelasta PVC vloeren

Voor iedere ruimte de beste vloer vinden. Dat is onze passie. Iedere dag weer. Zo willen we u als woning- of projectinrichter het meest trendy, innovatieve en betaalbare tapijt, Vinyl, Laminaat en PVC vloeren aanbieden. Zoals bijvoorbeeld die van Gelasta. Dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring weten we de weg naar de beste producenten moeiteloos te vinden. We reizen er graag de wereld voor over. En als we iets niet kunnen vinden? Dan ontwikkelen we het gewoon zelf in samenwerking met onze fabrikanten. Zo zijn we uw gids in vloeren voor in huis en op de werkvloer.

Authentic

Met de Gelasta Authentic PVC vloer haal je een vloer in huis, die op een echt houten vloer lijkt maar over het comfort van een PVC vloer beschikt: duurzaam, eenvoudig te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming én waterbestendig.

Toon meer

Artline

Gelasta Artline PVC vloer is een PVC kwaliteit welke leverbaar is als stroken in een prachtige, matte uitvoering. Deze extra matte toplaag in combinatie met het formaat van de plank maakt de Artline bijzonder.

Toon meer

Artline Register

De Artline Register is voorzien van een Register Embossing waardoor de structuur in de toplaag precies het dessin volgt.

Toon meer

Artline Register Visgraat

De Artline Register Visgraat is voorzien van een Register Embossing waardoor de structuur in de toplaag precies het dessin volgt.

Toon meer

Artline Visgraat

Gelasta Artline Visgraat PVC vloer is een PVC kwaliteit welke leverbaar is in drie visgraatvloeren in een prachtige, matte uitvoering.

Toon meer

Callisto

Liefde op het eerste gezicht? Wij geloven erin! De Gelasta Callisto PVC vloer is een vloer waar je hart sneller van gaat kloppen. Met deze prachtige, bijzonder lange plank (154 cm) creëer je dé ultieme woonbelevenis.

Toon meer

Callisto Visgraat

Een perfecte visgraatvloer creëren doe je eenvoudig met de Gelasta Callisto Visgraat PVC vloer. Een trendy vloer met een klassieke knipoog! Nu beschikbaar in het eigentijdse formaat van 73,0 x 14,6 cm.

Toon meer

City

Gelasta City PVC Vloeren: duurzame en stijlvolle vloeroplossingen voor elke ruimte in huis. Ontdek het brede assortiment aan designs en profiteer van de hoge kwaliteit en makkelijke installatie.

Toon meer

City Visgraat

PVC vloer Gelasta City Visgraat is een lijm PVC wat betekent dat deze verlijmd ligt. Deze pvc vloer is geschikt voor project- en woongebruik.

Toon meer

Country

De Lijm PVC Gelasta Country is een natuurlijke moderne look. Het warme gevoel in uw woning. De Lijm PVC Gelasta Country PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoelingen.

Toon meer

Firmfit

De Gelasta Firmfit PVC vloeren zijn geschikt voor project- en woongebruik. Ook is de Firmfit waterproof, wat betekent dat hij ook in badkamers gelegd kan worden.

Toon meer

Grande

De Gelasta Grande is een unieke betonlook vloer. Een trendy vloer met een klassieke knipoog! Deze betoonlook PVC vloer van Gelasta is geheel schadelijke weekmakers vrij.

Toon meer

Nevada

Met de Gelasta Nevada PVC vloer breng je een rijke geschiedenis naar binnen. De combinatie tussen de noesten en de doorleefde, gerookte kleuren zorgt dat de toplaag en de structuur perfect bij deze plank wordt weergeven.

Toon meer

Nova

Met de Gelasta Nova PVC vloeren collectie brengen wij vier PVC tegeldecoren in drie verschillende grote formaten op de markt. Zo kun je ook in kleinere ruimtes hetzelfde tegeldecor perfect doorleggen zonder veel snijverlies.

Toon meer

Nova XL

Een betonlook is razend populair alleen verwerkt in een PVC tegel biedt het vele praktische en duurzame voordelen. Met de Gelasta Nova XL PVC vloeren collectie brengen wij vier PVC tegeldecoren in drie verschillende grote  formaten op de markt.

Toon meer

Oakland

Deze blanke, licht eiken vloer met een gerookte look matcht feilloos met een open, eigentijds interieur. Hoewel de Gelasta Oakland PVC vloer rustig oogt, is hij allesbehalve saai te noemen.

Toon meer

Oakland Visgraat

Stijlvol en tijdloos: een visgraat patroon is van alle tijden en niet meer weg te denken uit de interieurs in Nederland. Vier prachtige, warme eikendecoren uit onze Gelasta Oakland Visgraat PVC vloeren .

Toon meer

Oakland Speciaal

Sinds kort hebben wij een aantal nieuwe decoren van de Oakland in onze collectie. De Hongaarse punt (Oakland special) en Weense punt (Oakland special).

Toon meer

Vario

Een perfecte PVC vloer creëren doe je eenvoudig met de Gelasta Vario PVC vloeren.

Toon meer

Vario Special

De Gelasta Vario Special PVC vloer is een dryback PVC wat betekent dat deze verlijmd moet worden. Deze PVC vloer is geschikt voor project- en woongebruik. Ook is de Vario Special waterproof, wat betekent dat hij ook in de badkamers gelegd kan worden.

Toon meer

Vario Visgraat

Deze Gelasta Vario Visgraat PVC vloer heeft een voelbare houtnerfstructuur en een heuse vellingkant (v-groef) dit zorgt voor een optimaal planken gevoel! En omdat de vloer water resistent is, kan deze ook in badkamers gelegd worden.

Toon meer

Gelasta Genemuiden

De gerenommeerde fabrikanten waarmee we al jarenlang samenwerken, leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsvloeren op basis van de laatste productietechnieken en de nieuwste trends. Dit leidt tot een breed assortiment waarmee u zich kunt blijven onderscheiden in de dynamische vloerenmarkt. Ook qua prijs, want een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is op al onze producten van toepassing.

De wortels van Gelasta liggen in Genemuiden, de tapijtstad van Nederland. Wij zijn een echt familiebedrijf, dat in 1975 opgericht is door Henk en Jan Last: twee broers afkomstig uit een gezin van tapijtondernemers. Inmiddels staat met Henk-Jan de tweede generatie aan het roer. In veertig jaar tijd groeide Gelasta onder hun leiding uit tot een toonaangevende groothandel in alle soorten vloeren.

Dryback of Click

Gelasta heeft pvc-vloeren in alle prijsklassen en alle denkbare motieven en kleuren in het assortiment. Belangrijk onderscheid is er tussen dryback pvc en click pvc. Dryback pvc vloeren zijn leverbaar in de diktes 2,0 mm (0,3 mm slijtlaag) en 2,5 mm (0,55 mm slijtlaag), click vloeren zijn 5,0 mm dik en hebben een slijtlaag van 0,55 mm. Populaire pvc-vloeren zijn bijvoorbeeld vloeren voorzien van een houtmotief of tegelmotief. Op zoek naar een pvc-vloer die niet van een houten vloer is te onderscheiden? Kies dan voor een Register Embossing uitvoering; een toplaag die de plank een natuurgetrouwe uitstraling geeft met voelbare noesten en houtstructuur.