• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ecoceramic Newton Silver Tegelvloeren

Met zijn zilverachtige tinten en subtiel glanzende oppervlakken biedt de Newton Silver-serie een verfijnde esthetiek die zowel tijdloos als eigentijds is. Deze tegels zijn ontworpen om een gevoel van luxe en verfijning toe te voegen aan elke ruimte.

Stap binnen in een wereld van tijdloze elegantie met de Newton Silver-serie van Ecoceramic, een verfijnde collectie tegels die de perfecte balans vindt tussen verfijning en eigentijdse stijl. Deze serie belichaamt de glans van zilverachtige tinten en voegt een vleugje moderne luxe toe aan elke ruimte.

Verfijnde Esthetiek: Met zijn zilverachtige tinten en subtiel glanzende oppervlakken biedt de Newton Silver-serie een verfijnde esthetiek die zowel tijdloos als eigentijds is. Deze tegels zijn ontworpen om een gevoel van luxe en verfijning toe te voegen aan elke ruimte, of het nu gaat om een woonkamer, keuken of badkamer.

Modern Design: Ecoceramic heeft met de Newton Silver-serie een perfecte combinatie van modern design en tijdloze elegantie gecreëerd. De tegels zijn voorzien van strakke lijnen en een eigentijdse uitstraling, waardoor ze een statement maken en een eigentijdse sfeer creëren in elke ruimte.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Net als alle producten van Ecoceramic staat de Newton Silver-serie bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Deze tegels zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik.

Veelzijdige Toepassingen: Of het nu gaat om vloeren in de woonkamer, keukenwanden of badkamervloeren, de Newton Silver-tegels zijn veelzijdig genoeg om elke ruimte te verfraaien. Hun eigentijdse uitstraling maakt ze geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Cibo Vloeren is trots om de Newton Silver-serie van Ecoceramic in ons assortiment te hebben. Bezoek onze showroom en ontdek de tijdloze elegantie en moderne luxe die de Newton Silver-tegels aan jouw ruimte kunnen toevoegen.