• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step PVC Vloeren

Quick-Step vloeren zijn vloeren met een natuurlijke look en van hoge kwaliteit. Het assortiment van Quick-Step staat bekend om het grote aanbod van pvc vloeren.

Alpha Vinyl Medium Planks

Quick-Step Alpha Vinyl Medium Planks PVC vloeren zijn voorzien van ons geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met onze waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens en badkamers.

Toon meer

Alpha Vinyl Small Planks

Quick-Step Alpha Vinyl Small Planks PVC vloeren zijn voorzien van ons geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met onze waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens en badkamers.

Toon meer

Alpha Vinyl Small Planks 4

Quick-Step Alpha Vinyl Small Planks 4 PVC vloeren zijn extra dunne, waterdichte PVC planken voor klikinstallatie, zelfs op een onregelmatige ondervloer. Ideaal voor renovaties!

Toon meer

Alpha Vinyl Small Planks 4 Plus 1

Quick-Step Alpha Vinyl Small Planks 4 Plus 1 PVC vloeren zijn totale vloeroplossing van waterdichte PVC planken met een bevestigde onderlaag. Ideaal voor snel en eenvoudig leggen.

Toon meer

Alpha Vinyl Medium Tiles

Quick-Step Alpha Vinyl Medium Tiles PVC vloeren zijn waterdichte, rechthoekige, middelgrote PVC Tegels voor plaatsing met een kliksysteem, zelfs op een onregelmatige ondervloer

Toon meer

Alpha Vinyl Tiles

Quick-Step Alpha Vinyl Tiles PVC vloeren zijn voorzien van ons geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met onze waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens en badkamers.

Toon meer

Alpha Vinyl Tiles 4

Quick-Step Alpha Vinyl Tiles 4 PVC vloeren zijn extra dunne, waterdichte PVC Tegels voor klikinstallatie, zelfs op een onregelmatige ondergrond. Ideaal voor renovaties!

Toon meer

Alpha Vinyl Tiles 4 Plus 1

Totale vloeroplossing van waterdichte PVC Tegels met een bevestigde onderlaag. Ideaal voor snel en eenvoudig leggen de Quick-Step Alpha Vinyl Tiles 4 Plus 1 PVC vloeren.

Toon meer

Ambient Click+

Quick-Step Ambient Click+ PVC vloeren collectie bestaat uit zeer slijtbestendige vinyltegels met een expressieve, voelbare oppervlaktestructuur en fascinerende kleurvariaties. Ze vormen de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer.

Toon meer

Ambient Glue+

Quick-Step Ambient Glue+ PVC vloeren collectie bestaat uit zeer slijtbestendige vinyltegels met een expressieve, voelbare oppervlaktestructuur en fascinerende kleurvariaties. Ze vormen de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer.

Toon meer

Balance Click+

Quick-Step Balance Click+ PVC vloeren collectie bestaat uit uiterst duurzame plankenvloeren die je snel en gemakkelijk plaatst dankzij het gepatenteerde 'Uniclic Multifit' kliksysteem. De panelen met v-groef creëren een ruim perspectief en zorgen voor aut

Toon meer

Balance Glue+

Quick-Step Balance Glue+ PVC vloeren collectie bestaat uit uiterst duurzame vinylplanken die speciaal ontworpen zijn voor een gelijmde plaatsing. Ze vormen de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer.

Toon meer

Pulse Click+

Quick-Step Pulse Click+ PVC vloeren collectie bestaat uit uiterst duurzame, extra brede planken die er net als echt hout uitzien. Dankzij het gepatenteerde 'Uniclic Multifit' kliksysteem is de plaatsing van een Pulse Click+ vloer supersnel en gemakkelijk.

Toon meer

Pulse Glue+

Quick-Step Pulse Glue+ PVC vloeren collectie bestaat uit uiterst duurzame, extra brede planken die speciaal zijn ontworpen voor een gelijmde plaatsing. Daarom vormen ze de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer.

Toon meer

Illume Click+

Hoogwaardige, slijtbestendige PVC Tegels in levendige kleuren voor een moeiteloze plaatsing met kliksysteem. Dan zit u goed met onze Quick-Step Illume Click+ PVC vloeren.

Toon meer

Illume Glue+

Hoogwaardige, slijtbestendige PVC Tegels in levendige kleuren voor een moeiteloze, gelijmde plaatsing. Dan zit u goed met onze Quick-Step Illume Glue+ PVC vloeren.

Toon meer

Rise Glue+

Quick-Step Rise Glue+ PVC vloeren zijn een collectie pvc visgraatvloeren met 6 verschillende houtdecoren. De collectie past in verschillende woonstijlen, perfect te combineren met zowel een modern als klassiek interieur.

Toon meer

Alle Quick-Step PVC-vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Daardoor zal je vloer er altijd even perfect uitzien als toen je hem net plaatste.

Stappen op een Quick-Step PVC-vloer is in alle opzichten een aangename ervaring. Hun naturelle dessins springen in het oog, ze voelen zacht en warm aan en hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat er geen ongewenste geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten zijn.

Aan het renoveren? Quick-Step PVC-vloeren zijn zeer dun en eenvoudig te plaatsen (dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit-kliksysteem). En met de Rigid PVC-vloeren is er nu een oplossing voor elk type ondervloer (geëgaliseerd, onregelmatig of heel onregelmatig).

Ambient Click+

De Ambient Click+ collectie bestaat uit zeer slijtbestendige vinyltegels met een expressieve, voelbare oppervlaktestructuur en fascinerende kleurvariaties. Ze vormen de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer. Dankzij het gepatenteerde 'Uniclic Multifit' kliksysteem is de plaatsing van een Ambient Click+ vloer snel en gemakkelijk.

Ambient Glue+

De Ambient Glue+ collectie bestaat uit uiterst duurzame vinyltegels die speciaal ontworpen zijn voor een gelijmde plaatsing. Ze vormen de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer.

Balance Click+

De Balance Click+ collectie bestaat uit uiterst duurzame plankenvloeren die je snel en gemakkelijk plaatst dankzij het gepatenteerde 'Uniclic Multifit' kliksysteem. De panelen met v-groef creëren een ruim perspectief en zorgen voor een authentiek plankeneffect.

Balance Glue+

De Balance Glue+ collectie bestaat uit uiterst duurzame vinylplanken die speciaal ontworpen zijn voor een gelijmde plaatsing. Ze vormen de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer.

Pulse Click+

De Pulse Click+ collectie bestaat uit uiterst duurzame, extra brede planken die er net als echt hout uitzien. Dankzij het gepatenteerde 'Uniclic Multifit' kliksysteem is de plaatsing van een Pulse Click+ vloer supersnel en gemakkelijk.

Pulse Glue+

De Pulse Glue+ collectie bestaat uit uiterst duurzame, extra brede planken die speciaal zijn ontworpen voor een gelijmde plaatsing. Daarom vormen ze de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer.

Alpha Vinyl

Als je op zoek bent naar een vloer die stijl en functionaliteit te over heeft, dan is Alpha PVC een aanbod dat je niet kan weigeren. De ultrasterke kern en de unieke toplaag beschermen tegen vlekken, krassen en stootschade, terwijl het innovatieve kliksysteem zorgt voor de meest watervaste vinylvloer ooit. Alpha PVC is bovendien perfect geschikt voor renovaties en kan op vrijwel elke ondergrond, regelmatig of onregelmatig, geplaatst worden.

Illume Click+ 

Hoogwaardige slijtbestendige PVC Tegels in levendige kleuren voor een moeiteloze plaatsing met kliksysteem.

Illume Glue+

Hoogwaardige slijtbestendige PVC Tegels in levendige kleuren voor een moeiteloze gelijmde plaatsing.

Rise Glue+ 

Quick-Step Rise is een collectie PVC Visgraatvloeren met 6 verschillende houtdecoren. De collectie past in verschillende woonstylen, perfect te combineren met zowel een modern als klassiek interieur.