• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atlas Concorde Boost Mix Smoke Matt Tegelvloeren

De Boost Mix Smoke Matt-tegels onderscheiden zich door hun gelaagde kleurenpalet en eigentijdse textuur, wat zorgt voor een boeiende en dynamische esthetiek. De matte afwerking voegt een vleugje moderniteit toe.

Ontdek de eigentijdse allure van de Boost Mix Smoke Matt-serie van Atlas Concorde, nu beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze opvallende tegelcollectie combineert moderne stijl met een subtiele rokerige uitstraling en een matte afwerking, waardoor een uniek en verfijnd ontwerp ontstaat.

De Boost Mix Smoke Matt-tegels onderscheiden zich door hun gelaagde kleurenpalet en eigentijdse textuur, wat zorgt voor een boeiende en dynamische esthetiek. De matte afwerking voegt een vleugje moderniteit toe, waardoor deze tegels geschikt zijn voor verschillende interieurstijlen. Atlas Concorde staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en toewijding aan kwaliteit, en de Boost Mix Smoke Matt-serie is daar geen uitzondering op. Deze tegels combineren niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar zijn ook duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

Of je nu een eigentijdse uitstraling aan je woonruimte wilt geven, je keuken wilt transformeren met moderne elegantie, of een trendy sfeer in je badkamer wilt realiseren, de Boost Mix Smoke Matt-tegels bieden een veelzijdige oplossing. De beschikbare formaten stellen je in staat om creatief te zijn in het ontwerpen van vloeren en wanden die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl.

Cibo Vloeren is verheugd om de Boost Mix Smoke Matt-serie van Atlas Concorde in ons assortiment op te nemen. Breng een vleugje eigentijdse stijl en unieke charme in huis. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden van de Boost Mix Smoke Matt-tegels bij Cibo Vloeren.