• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KeraSelect Tegelvloeren

Ontdek de uitzonderlijke kwaliteit en veelzijdigheid van KeraSelect Tegelvloeren, een merk dat synoniem staat voor hoogwaardige vloeroplossingen. Bij Cibo Vloeren zijn we trots om de prachtige collectie van KeraSelect Tegelvloeren aan te bieden, die perfect passen bij diverse interieurstijlen en behoeften.

Corfu Dark Copper

De tegels uit de serie Corfu Dark Copper zijn gekenmerkt door hun robuuste uitstraling en warme kleurenpalet. Met een diepe koperen tint en een subtiele textuur creëren deze tegels een atmosfeer van luxe en verfijning in elke ruimte.

Toon meer

Corfu Warm Grey

De tegels uit de serie Corfu Warm Grey kenmerken zich door hun stijlvolle ontwerp en warme grijstinten. Met een subtiele textuur en een natuurlijke uitstraling voegen deze tegels een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Toon meer

Corfu Steel Grey

De tegels uit de serie Corfu Steel Grey hebben een eigentijds ontwerp met een strakke en minimalistische uitstraling. De diepe grijstinten en subtiele textuur geven een gevoel van verfijning en moderniteit aan elke ruimte.

Toon meer

Corfu Light Kaki

De tegels uit de serie Corfu Light Kaki hebben een verfijnd en eigentijds ontwerp. Met hun lichte kaki tinten en subtiele textuur voegen ze een vleugje frisheid en stijl toe aan elke ruimte.

Toon meer

Maasbracht Grijs

De tegels uit de serie Maasbracht Grijs zijn gekenmerkt door hun stijlvolle en toch ingetogen ontwerp. Met een zachte grijstint en een subtiele textuur voegen deze tegels een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Toon meer

Maasbracht Zwart

De tegels uit de serie Maasbracht Zwart kenmerken zich door hun krachtige en toch verfijnde ontwerp. Met diepe zwarte tinten en een subtiele glans voegen deze tegels een gevoel van luxe en moderniteit toe aan elke ruimte.

Toon meer

Maasbracht Wit

De tegels uit de serie Maasbracht Wit zijn gekenmerkt door hun stijlvolle en verfijnde ontwerp. Met een heldere witte kleur en een subtiele glans voegen deze tegels een gevoel van licht en ruimte toe aan elke ruimte.

Toon meer

Maasbracht Bruin

De tegels uit de serie Maasbracht Bruin zijn geïnspireerd op de warme en rijke kleuren van natuurlijk hout. Met hun bruine tinten en subtiele textuur brengen deze tegels een gevoel van warmte en gezelligheid in elke ruimte.

Toon meer

Benelux Pearl

De tegels uit de serie Benelux Pearl hebben een verfijnd en eigentijds ontwerp. Met hun parelachtige glans en zachte grijstinten voegen deze tegels een vleugje luxe en stijl toe aan elke ruimte.

Toon meer

Maranello Bronzo

De tegels uit de serie Maranello Bronzo zijn gekenmerkt door hun elegantie en verfijnde ontwerp. Met hun bronzen tint en subtiele glans voegen deze tegels een vleugje luxe en stijl toe aan elke ruimte.

Toon meer

Maranello Beige

De tegels uit de serie Maranello Beige hebben een tijdloos en veelzijdig ontwerp. Met hun zachte beige tinten en subtiele textuur brengen deze tegels een gevoel van rust en harmonie in elke ruimte.

Toon meer

Maranello Antracite

De tegels uit de serie Maranello Antracite hebben een modern en eigentijds ontwerp. Met hun diepe antracietgrijze kleur en strakke afwerking brengen deze tegels een gevoel van stijl en verfijning in elke ruimte.

Toon meer

Maranello Grigio

De tegels uit de serie Maranello Grigio zijn gekenmerkt door hun elegante en verfijnde ontwerp. Met hun zachte grijstinten en subtiele textuur brengen deze tegels een gevoel van rust en harmonie in elke ruimte.

Toon meer

Benelux Light

De tegels uit de serie Benelux Light zijn gekenmerkt door hun verfijnde en ingetogen ontwerp. Met hun lichte tinten en subtiele textuur brengen deze tegels een gevoel van rust en ruimte in elke ruimte.

Toon meer

Blok White

De tegels uit de serie Blok White zijn gekenmerkt door hun strakke en eigentijdse ontwerp. Met hun helder witte kleur en minimalistische uitstraling voegen deze tegels een gevoel van ruimte en frisheid toe aan elke ruimte.

Toon meer

Benelux Dark

De tegels uit de serie Benelux Dark zijn gekenmerkt door hun verfijnde en ingetogen ontwerp. Met hun donkere tinten en subtiele textuur brengen deze tegels een gevoel van rust en ruimte in elke ruimte.

Toon meer

Genesis Smoke

De tegels uit de serie Genesis Smoke zijn gekenmerkt door hun strakke en eigentijdse ontwerp. Met hun mooie kleur en minimalistische uitstraling voegen deze tegels een gevoel van ruimte en frisheid toe aan elke ruimte.

Toon meer
 

Innovatieve Technologieën: KeraSelect Tegelvloeren worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, waardoor ze uitstekende prestaties en duurzaamheid bieden. Deze tegels zijn ontworpen om bestand te zijn tegen krassen, slijtage en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Brede Assortiment aan Designs: Of je nu op zoek bent naar de warme uitstraling van hout, de moderne look van beton, of de tijdloze elegantie van natuursteen, KeraSelect Tegelvloeren bieden een breed scala aan designs en kleuropties om aan diverse smaken en interieurstijlen te voldoen.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud: Dankzij hun innovatieve ontwerp en installatietechnieken zijn KeraSelect Tegelvloeren eenvoudig te installeren. Bovendien vereisen ze minimaal onderhoud - regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is meestal voldoende om ze in topconditie te houden.

Milieuvriendelijke Keuze: KeraSelect hecht waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Daarom worden hun tegels geproduceerd met respect voor het milieu, waarbij gebruik wordt gemaakt van gerecyclede materialen en milieuvriendelijke productiemethoden.

Ontdek de mogelijkheden van KeraSelect Tegelvloeren bij Cibo Vloeren en geef jouw huis of bedrijfsruimte een vloer die zowel stijlvol als functioneel is. Bezoek onze showroom en laat je inspireren door de prachtige collectie van KeraSelect Tegelvloeren, en creëer een ruimte die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.