• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Durstone Dakota Sand Tegelvloeren

De veelzijdigheid van de Dakota Sand-serie maakt het mogelijk om een natuurlijke esthetiek toe te voegen aan verschillende ruimtes, van woonkamers tot badkamers. Of je nu kiest voor een traditionele of eigentijdse inrichting,

Betreed de wereld van serene elegantie met de Dakota Sand-serie van Durstone, nu beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze prachtige tegelcollectie belichaamt de tijdloze schoonheid van zandsteen en voegt een vleugje natuurlijke rust toe aan jouw leefruimte.

De Dakota Sand-tegels van Durstone omarmen de karakteristieke uitstraling van zandsteen met hun warme tinten en natuurlijke textuur. De subtiel gevarieerde kleuren en de matte afwerking creëren een harmonieuze en rustgevende sfeer, waardoor deze tegels een perfecte keuze zijn voor het verfraaien van vloeren en wanden.

De veelzijdigheid van de Dakota Sand-serie maakt het mogelijk om een natuurlijke esthetiek toe te voegen aan verschillende ruimtes, van woonkamers tot badkamers. Of je nu kiest voor een traditionele of eigentijdse inrichting, deze tegels passen zich moeiteloos aan en voegen een tijdloze elegantie toe aan jouw interieur.

Durstone staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en kwaliteit, en de Dakota Sand-tegels vormen hierop geen uitzondering. Vervaardigd met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, bieden deze tegels niet alleen visuele aantrekkingskracht maar ook duurzaamheid en eenvoudig onderhoud.

Cibo Vloeren is verheugd om de Dakota Sand-serie van Durstone in ons assortiment te hebben. Breng een vleugje natuurlijke schoonheid en tijdloze stijl in jouw leefruimte met deze prachtige tegels. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden van de Dakota Sand-serie bij Cibo Vloeren.