• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Moduleo PVC vloeren

Moduleo® PVC vloeren combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie.

Select Dryback

Ons Moduleo Select Dryback PVC vloeren-assortiment biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten, die u toelaten om uw unieke ruimte te creëren. De Select vloeren zijn makkelijk schoon te maken en slijtvast door de vlekbestendige Protectonite-laag.

Toon meer

Transform Dryback

Moduleo Transform Dryback PVC vloeren zijn voorzien van een dikkere slijtlaag en is daarom ideaal voor commerciële ruimtes of in de vaakst gebruikte ruimtes in de woning. Deze vloeren zijn ook een goede keuze voor projecttoepassingen.

Toon meer

Impress Dryback

Een vloer die indruk maakt. De reliëfdruk of 'embossed in register’ geeft de Moduleo Impress Dryback PVC-vloeren een natuurgetrouw gevoel en uitzicht. Een antwoord op alle eigentijdse interieurtrends en behoeften van de projectmarkt.

Toon meer

Parquetry Dryback

Met een visgraat pvc vloer uit de Moduleo Parquetry Dryback PVC vloeren-collectie haal je de bijzondere sfeer van oude herenhuizen en kastelen in huis. Een klassieke vloer met moderne knipoog die elke dag aan populariteit wint.

Toon meer

Select Click

Deze slijtvaste PVC vloer van het merk Moduleo combineert natuurlijke elegantie met praktische voordelen. De toplaag van 0,40 mm beschermt de Moduleo Select Click PVC vloeren tegen vocht en is onderhoudsvriendelijk. Het populaire dessin is voor alle tijde

Toon meer

Transform Click

Door de sterke 0,55 mm slijtlaag kunnen de Moduleo Transform Click PVC vloeren gelegd worden in elk vertrek én in elk project. Daarnaast is de vloer gemakkelijk in onderhoud en opgewassen tegen vlekken. De voelbare structuur en voeg rondom dragen bij aan

Toon meer

Impress Click

De topper van het merk Moduleo. De Moduleo Impress Click, deze natuurgetrouwe PVC vloer wordt veroorzaakt door de ‘embossing in register’ of te wel het reliëf volgt het decor. Met een ruime keuze uit dessins past deze vloer in ieder intereur. Aan alle kan

Toon meer

Layred Click

De topper van het merk Moduleo. De Moduleo Layred Click, natuurgetrouwe PVC vloer wordt veroorzaakt door de ‘embossing in register’ of te wel het reliëf volgt het decor. Met een ruime keuze uit dessins past deze vloer in ieder interieur. Aan alle kanten

Toon meer

Met vier verschillende productassortimenten; Moods, Impress, Select en Transform, bieden we afwerkingen met mooi hout-en steeneffect zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet.

De Select-producten zijn ideaal voor residentieel gebruik, terwijl Transform met zijn slijtvaste toplaag zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het Select-assortiment heeft een garantie van 15 jaar, op Transform staat een garantie van 20 jaar. Impress is onze nieuwste collectie die zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het assortiment biedt alle voordelen van Select en Transform, maar het beschikt over een fantastische textuur via reliëfdruk waarbij de groeven en knopen te zien en te voelen zijn, net als bij echt hout.

De vloeren van Moduleo zijn onder te verdelen in een Dryback (lijm) en Click variant.

 

Select Dryback

Ons Select-assortiment biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten, die u toelaten om uw unieke ruimte te creëren. De Select vloeren zijn makkelijk schoon te maken en slijtvast door de vlekbestendige Protectonite-laag.
De vloeren uit deze collectie zijn authentiek en passen in ieder interieur.

 

Transform Dryback

Moduleo® Transform is voorzien van een dikkere slijtlaag en is daarom ideaal voor commerciële ruimtes of in de vaakst gebruikte ruimtes in de woning. Deze vloeren zijn ook een goede keuze voor projecttoepassingen. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt ervoor dat de Transform-vloeren een uitstekende vlekbestendigheid bieden.

 

Impress Dryback

Een vloer die indruk maakt. De reliëfdruk of 'embossed in register’ geeft de Impress-vloeren een natuurgetrouw gevoel en uitzicht. Een antwoord op alle eigentijdse interieurtrends en behoeften van de projectmarkt.

 

Select Click

Deze slijtvaste PVC vloer van het merk Moduleo combineert natuurlijke elegantie met praktische voordelen. De toplaag van 0,40 mm beschermt de vloer tegen vocht en is onderhoudsvriendelijk. Het populaire dessin is voor alle tijden. De 4 voeg maakt het geheel helemaal af. Geschikt voor elke kamer in de woning.

 

Transform Click

Door de sterke 0,55 mm slijtlaag kan het gelegd worden in elk vertrek én in elk project. Daarnaast is de vloer gemakkelijk in onderhoud en opgewassen tegen vlekken. De voelbare structuur en voeg rondom dragen bij aan een natuurlijke look van de vloer.

 

Impress Click

De topper van het merk Moduleo. Deze natuurgetrouwe PVC vloer wordt veroorzaakt door de ‘embossing in register’ of te wel het reliëf volgt het decor. Met een ruime keuze uit dessins past deze vloer in ieder intereur. Aan alle kanten voorzien van een voeg. Met een vocht- en vuilbestendige slijtlaag van 0.55 mm is deze vloer zowel woon- als projectgeschikt.