• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dado Charme Ivory Tegel Vloeren

Charme Ivory straalt de warmte uit van ivoortinten, waardoor een oase van verfijning ontstaat. De serie geeft een zachte, elegante uitstraling aan uw vloer, waardoor een tijdloze charme ontstaat.

Verrijk uw leefruimte met de zachte elegantie van de Charme Ivory tegelserie van Dado Ceramica. Deze serie belichaamt de tijdloze charme van ivoortinten en creëert een oase van rust en verfijning in elke kamer.

Charme Ivory straalt een warme en uitnodigende gloed uit, waardoor een serene sfeer ontstaat. De subtiele nuances van ivoor voegen een vleugje luxe toe aan uw vloer, waardoor een tijdloze esthetiek wordt gerealiseerd die perfect past bij diverse interieurstijlen.

Deze tegelserie is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een duurzame keuze. Vervaardigd door Dado Ceramica, belooft Charme Ivory niet alleen de schoonheid van vandaag, maar ook een blijvende indruk voor de toekomst.

Ontdek de harmonie van zachtheid en stijl met Charme Ivory en til uw leefruimte naar nieuwe hoogten van verfijning. Bij Cibo Vloeren Breda nodigen we u uit om te genieten van de pracht van deze tegelserie en een tijdloze elegantie toe te voegen aan uw vloer.