• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atlas Concorde Boost Stone Tobacco Matt Tegelvloeren

Transformeer je leefruimte met de tijdloze elegantie van de BBoost Stone Tobacco Matt-serie. Deze hoogwaardige tegelcollectie van Atlas Concorde combineert verfijning met eigentijdse stijl met subtiele taupekleurige tinten.

Transformeer je leefruimte met de tijdloze elegantie van de Boost Stone Tobacco Matt-serie, nu beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze hoogwaardige tegelcollectie van Atlas Concorde combineert verfijning met eigentijdse stijl, en de subtiele taupekleurige tinten zorgen voor een warm en tijdloos ontwerp.

Boost Stone Tobacco Matt-tegels onderscheiden zich door hun matte afwerking en rijke taupekleurige nuances, waardoor ze een sfeer van rust en klasse creëren. Atlas Concorde staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, en deze tegels zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Ze bieden niet alleen esthetische aantrekkingskracht, maar zijn ook duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

Of je nu je woonruimte wilt verfraaien met een eigentijdse uitstraling, een keuken wilt voorzien van tijdloze elegantie, of een luxueuze sfeer in je badkamer wilt realiseren, de Boost Stone Tobacco Matt-tegels bieden veelzijdige ontwerpmogelijkheden. Dankzij diverse beschikbare formaten kun je creatief zijn in het aanpassen van vloeren en wanden naar jouw persoonlijke smaak.

Cibo Vloeren is verheugd om de Boost Stone Tobacco Matt-serie van Atlas Concorde in ons assortiment op te nemen. Bezoek onze showroom en ontdek de tijdloze charme en moderne uitstraling van deze prachtige tegels. Breng een vleugje verfijning en stijl in jouw leefruimte met de Boost Pro Taupe Matt-serie, nu verkrijgbaar bij Cibo Vloeren.