• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meister Houten Vloer

MEISTER-parket betekent Longlife-parket, want het gaat bijzonder lang mee en is robuust. De reden daarvoor is de speciale technische opbouw met een extreem stevige en hoogwaardige tussenlaag van HDF (HDF = High Density Fibreboard = houtvezelplaat met een hoge dichtheid).Deze stabiliseert het oppervlak en maakt dit grotendeels ongevoelig voor belasting door druk. Door de zware HDF-plaat is MEISTER-parket bovendien zeer geruisloos: meer massa betekent minder vibratie. Door de toepassing van een HDF-tussenlaag wordt het eigen gewicht van het parket vergroot met zo´n 50 procent. Resultaat: minder vibratie, minder akoestiek – meer rust.

Lindura HD 400

Lindura HD 400 houten vloeren komen met hun kasteelplankenformaat vooral in grote ruimtes prachtig tot hun recht. De bijzondere productopbouw maakt Lindura bijzonder robuust zodat het ook een geschikte oplossing is voor veelgebruikte woonruimtes.

Toon meer

Classic PD 200

De stabiele HDF-tussenlaag maakt de vloer indrukstabiel en zorgt ervoor dat de warmte van een vloerverwarming ongehinderd de ruimte kan bereiken. Het natuurgeolied oppervlak geeft de Meister Classic PD 200-planken een subtiele glans met een natuurlijke ui

Toon meer

PC 200

Meister PC 200 houten vloeren -- Parket 3-strook. Ca. 2,5mm bovenlaag van edelhout.

Toon meer

PS 500

Meister PS 500 houten vloeren - Visgraat in een groot strook formaat.

Toon meer
 

Parket is de klassieker onder de vloerbedekkingen. Geen wonder: alleen echt hout levert die typische natuurlijke sfeer voor elke ruimte. Of het nou eikenparket, noten, esdoorn of kersen is, als landhuisplank of in visgraat: iedereen vindt bij MEISTER zijn persoonlijke favoriet!

Parket van MEISTER kan zonder problemen op een vloerverwarming worden gelegd, want het transporteert de warmte snel en zonder grote energieverliezen naar het oppervlak. De reden: in de sterk gecomprimeerde HDF-tussenlaag zit in tegenstelling tot de gangbare plaat van vuren nauwelijks lucht die de warmte tegen zou kunnen houden. Op die manier bereikt de warmte van de vloerverwarming ongehinderd de plaats waar hij moet zijn: uw woonruimte. Dat garandeert niet alleen een groot wooncomfort, maar ook geringere stookkosten.

 

Lindura HD 400

Lindura houten vloeren komen met hun kasteelplankenformaat vooral in grote ruimtes prachtig tot hun recht. De bijzondere productopbouw maakt Lindura bijzonder robuust zodat het ook een geschikte oplossing is voor veelgebruikte woonruimtes.

 

Classic PD 200

De Meister Classic PD 200 is een plankenvloer met een geborsteld, natuur geolied oppervlak voorzien van een V-voeg aan de lange zijde.

 

Cottage PD 400

Deze Meister Cottage PD 400 is een plankenvloer met een mat gelakt oppervlak voorzien van een V-voeg aan de lange zijde.

 

Penta PD 550

Deze Meister Penta PD 550 vloer (FSC® gecertificeerd) is een uitzonderlijk vloer met planken van wel 420 cm lang en een breedte van 220 mm. Deze vloer is geborsteld met een natuur geolied oppervlak en een onregelmatige V-groef aan de lange zijde.

 

Penta PD 450

Lange planken zorgen sinds jaar en dag voor een grootse en edele ruimtelijke uitstraling. De parketvloeren uit de collectie Penta 450 bewijzen dit op indrukwekkende wijze: met een lengte van wel 240 cm en zorgvuldig geselecteerde mat gelakte eiken oppervlakken toont deze vloer met een rondomlopende V-voeg grandeur.

 

Style PC 400

Parketvloeren uit de collectie Meister Style beloven wat hun naam zegt. Ze zijn stijlvol en daarbij echter modern en buitengewoon. Duidelijke scheuren en zichtbare sporen van veroudering wekken de used-look hier tot leven. De royale planken van deze serie die het klassieke legpatroon nieuw interpreteert.