• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meister Houten Vloeren

MEISTER-parket betekent Longlife-parket, want het gaat bijzonder lang mee en is robuust. De reden daarvoor is de speciale technische opbouw met een extreem stevige en hoogwaardige tussenlaag van HDF (HDF = High Density Fibreboard = houtvezelplaat met een hoge dichtheid).Deze stabiliseert het oppervlak en maakt dit grotendeels ongevoelig voor belasting door druk. Door de zware HDF-plaat is MEISTER-parket bovendien zeer geruisloos: meer massa betekent minder vibratie. Door de toepassing van een HDF-tussenlaag wordt het eigen gewicht van het parket vergroot met zo´n 50 procent. Resultaat: minder vibratie, minder akoestiek – meer rust.

PD 450

Met een lengte van 2,40 m is PD 450 het kasteelplankenformaat in het MeisterParquet. longlife-assortiment.

Toon meer

PD 400

De klassieke landhuisdeel is een absolute bestseller onder de verschillende formaten parket. Met een lengte van 2,20 m staat deze plank als geen ander voor natuurlijkheid en elegantie.

Toon meer

PS 500

Het visgraatverband is een klassiek legpatroon met een lange geschiedenis – en sinds enige tijd weer helemaal in de mode. Geen wonder, want het biedt een perfecte combinatie van elegant en modern.

Toon meer

PS 300

De vloeren uit de collectie MeisterParquet. longlife PS 300 vormen een perfecte oplossing voor kleinere kamers of wanneer er u een grote veelzijdigheid wenst.

Toon meer

PC 200

3-strooks is een heel klassieke vorm van parket. Hiervoor worden kleinere houten segmenten samengevoegd om samen een eenheid te vormen die er gevarieerd en harmonisch tegelijk uitziet. 3-strooks parket zoals MeisterParquet.

Toon meer

HS 500

HS 500 in visgraatformaat – een klassiek legpatroon in een heel modern jasje!

Toon meer

HD 400

HD 400 houten vloeren komen in verschillende breedte met hun kasteelplankenformaat in alle ruimtes prachtig tot hun recht.

Toon meer
 

Parket is de klassieker onder de vloerbedekkingen. Geen wonder: alleen echt hout levert die typische natuurlijke sfeer voor elke ruimte. Of het nou eikenparket, noten, esdoorn of kersen is, als landhuisplank of in visgraat: iedereen vindt bij MEISTER zijn persoonlijke favoriet!

Parket van MEISTER kan zonder problemen op een vloerverwarming worden gelegd, want het transporteert de warmte snel en zonder grote energieverliezen naar het oppervlak. De reden: in de sterk gecomprimeerde HDF-tussenlaag zit in tegenstelling tot de gangbare plaat van vuren nauwelijks lucht die de warmte tegen zou kunnen houden. Op die manier bereikt de warmte van de vloerverwarming ongehinderd de plaats waar hij moet zijn: uw woonruimte. Dat garandeert niet alleen een groot wooncomfort, maar ook geringere stookkosten.