• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KeraSelect Maranello Antracite Tegelvloeren

De tegels uit de serie Maranello Antracite hebben een modern en eigentijds ontwerp. Met hun diepe antracietgrijze kleur en strakke afwerking brengen deze tegels een gevoel van stijl en verfijning in elke ruimte.

Ontdek de moderne charme en tijdloze elegantie van de serie Maranello Antracite van het merk KeraSelect Tegelvloeren, verkrijgbaar bij Cibo Vloeren. Deze serie biedt een prachtige collectie tegels die perfect passen bij diverse interieurstijlen en designvoorkeuren.

Modern Design: De tegels uit de serie Maranello Antracite hebben een modern en eigentijds ontwerp. Met hun diepe antracietgrijze kleur en strakke afwerking brengen deze tegels een gevoel van stijl en verfijning in elke ruimte.

Duurzame Materialen: KeraSelect Tegelvloeren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. De tegels uit de serie Maranello Antracite zijn vervaardigd van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor een lange levensduur en bestendigheid tegen krassen, slijtage en vlekken.

Veelzijdige Toepassing: Dankzij hun eigentijdse design en veelzijdigheid kunnen de tegels uit de serie Maranello Antracite worden gebruikt in verschillende ruimtes, zoals keukens, badkamers, gangen en woonkamers. Ze zijn geschikt voor zowel vloer- als wandtoepassingen, waardoor je de vrijheid hebt om een moderne en samenhangende look te creëren.

Eenvoudig Onderhoud: De tegels uit de serie Maranello Antracite zijn eenvoudig te onderhouden, wat ze perfect maakt voor drukbezochte ruimtes. Met regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen behouden ze hun mooie uitstraling en tijdloze charme voor vele jaren.

Voeg een vleugje eigentijdse stijl toe aan jouw interieur met de serie Maranello Antracite van KeraSelect Tegelvloeren. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de prachtige collectie van deze serie, en geef jouw ruimte een moderne en verfijnde uitstraling.