• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Laminaat Vloeren

Gelet op de vele kwaliteiten van het merk Quick-Step, is jouw keuze voor een Quick-Step laminaat vloer wel te begrijpen. Zo is er onder andere het zeer matte Quick-Step Impressive laminaat, het enorm lange Quick-Step Largo laminaat of het budget vriendelijke Quick-Step Classic laminaat. Het enige dat je daarna nog wel moet beslissen is voor welk uiterlijk en welke kleur je gaat.

Impressive

De laminaat vloeren van de Quick-Step Impressive collectie hebben een bijzonder natuurlijk uitzicht en gevoel. Deze collectie is niet alleen erg mooi, een Quick-Step Impressive laminaat in huis is ook nog eens erg praktisch.

Toon meer

Impressive Ultra

De Quick-Step Impressive Ultra collectie van slijtbestendige, middelgrote laminaat vloeren zorgen voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel. Deze vloer heeft de unieke waterafstotende HydroSeal coating.

Toon meer

Impressive Patterns

De naam spreekt voor zich: Quick-Step Impressive Patterns laminaat vloeren, het patroon lijkt sprekend op een visgraat. Deze karaktervolle stijl is helemaal terug van weggeweest en geeft je moderne kamer een klassieke toets. Het patroon komt prachtig tot

Toon meer

Majestic

Quick-Step Majestic is een prachtige collectie laminaat vloeren met zeer veel voordelen. Met de stevigheid en de sterke beschermlaag is de vloer geschikt voor bijna elke ruimte en deze mooie collectie is in veel prachtige kleuren beschikbaar.

Toon meer

Largo

De lange en brede planken van de Quick-Step Largo laminaat vloeren zorgen ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt. Met een V-groef aan alle kanten is het Largo laminaat niet van echt hout te onderscheiden wat een luxueuze uitstraling geeft.

Toon meer

Eligna

De elegante, waterafstotende Quick-Step Eligna laminaat vloeren zijn opvallend mooi dankzij hun perfecte evenwicht tussen planklengte en -breedte. De Eligna collectie bestaat uit vloeren zonder groef voor een zacht en smaakvol effect.

Toon meer

Classic

Quick-Step Classic is meer dan een laminaat vloer in standaardafmetingen. Classic vloeren bieden je een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht en gevoel.

Toon meer

Creo

Met de moderne Quick-Step Creo collectie in standaardafmetingen slaagde Quick-Step erin om de laminaatdessins perfect af te stemmen op het unieke karakter en elegante uitzicht van elke houtsoort.

Toon meer

Capture

Capture is niet van echt hout te onderscheiden en is dan ook de perfecte combinatie van elegantie en sterkte.

Toon meer

Muse

Quick-Step Muse waterbestendige laminaat vloeren

Toon meer

Ga je voor een lichte vloer, dat je kamer een ruime, rustige uitstraling geeft? Een kleur waar je een moderne, Scandinavische sfeer mee kunt creëren? Of ga je liever voor een donkere tint, dat zal zorgen voor een warme, knusse ambiance? Zie je jezelf al zitten op de bank met een warm drankje en het vuur knetterend in de open haard? Welk type je ook bent, voor welke kleur en patroon je ook gaat, we weten zeker dat je heel blij zult zijn met je nieuwe vloer.

Arte

De Quick-Step Arte collectie bestaat uit elegante, grote laminaattegels met een subtiele v-groef. Ze combineren de charme en duurzaamheid van een originele houten vloer met de praktische voordelen van laminaat.

Classic

Quick-Step Classic is meer dan een laminaatvloer in standaardafmetingen. Classic vloeren bieden je een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht en gevoel.

Creo

Met de moderne Creo collectie in standaardafmetingen slaagde Quick-Step erin om de laminaatdessins perfect af te stemmen op het unieke karakter en elegante uitzicht van elke houtsoort.

Eligna

De elegante, waterafstotende Eligna vloeren zijn opvallend mooi dankzij hun perfecte evenwicht tussen planklengte en -breedte. De Eligna collectie bestaat uit vloeren zonder groef voor een zacht en smaakvol effect.

Signature

De nieuwe collectie Signature brengt je laminaatvloeren zoals je ze nog nooit eerder zag, met de meest elegante dessins, subtiele afwerkingen en nauwkeurige details. Bovendien kun je kiezen tussen 18 unieke dessins, dus vind je ongetwijfeld iets wat perfect bij je past. Om echt natuurlijk te zijn moet een vloer er niet alleen fantastisch uitzien, hij moet ook als echt hout aanvoelen. En de nieuwe collectie Signature maakt dit meer dan waar: zo'n diepe en realistische oppervlaktestructuren en scherpe en natuurlijke voegen zag je nog nooit. Het resultaat? Een unieke laminaatcollectie die nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden is.

Impressive

De Quick-Step Impressive collectie van middelgrote laminaatvloeren zorgen voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel. Maar dat is nog niet alles: dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is Impressive laminaat niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt.

Impressive Ultra

De Quick-Step Impressive Ultra collectie van slijtbestendige, middelgrote laminaatvloeren zorgen voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel. Maar dat is nog niet alles: dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is Impressive Ultra laminaat niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt.

Impressive Pattern

De naam spreekt voor zich: het patroon lijkt sprekend op een visgraat. Deze karaktervolle stijl is helemaal terug van weggeweest en geeft je moderne kamer een klassieke toets. Het patroon komt prachtig tot zijn recht in elke ruimte, van woonkamer tot badkamer, van kantoor tot keuken. Je kan hem bovendien plaatsen in alle maten en vormen.
Nog een tip van formaat: wil je een nieuwe vloer in een grote kamer? Ga dan voor een groot visgraatpatroon. Is je kamer aan de kleine kant? Dan kies je best voor een kleiner visgraatpatroon.

Largo

De lange planken van de Largo laminaatcollectie maken elke kamer bijzonder. Met hun uitzonderlijke lengte van ruim twee meter ademen ze klasse en kwaliteit.

Majestic

Majestic biedt je de langste, breedste en meest luxueuze vloerplanken uit de hele Quick-Step collectie. Dankzij de extragrote afmetingen, de natuurlijke look en de unieke waterbestendige technologie zijn ze de perfecte keuze voor een echt majestueus interieur.