• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Laminaat

Een Quick-Step laminaat vloer koop je snel en gemakkelijk online voor de laagste prijs.
Kortingen tot wel 30 %! Vraag een offerte aan voor de laagste prijs!

QS Impressive

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Impressive tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Impressive Ultra

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Impressive Ultra tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Impressive Patterns

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Impressive Patterns tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Majestic

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Majestic tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Signature

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Signature tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Largo

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Largo tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Eligna

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Eligna tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Eligna Wide

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Eligna Wide tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Classic

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Classic tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Creo

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Creo tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Arte

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Arte tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Exquisa

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Exquisa tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Elite

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Elite tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Perspective V4

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Perspective V4 tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Perspective Wide V2

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Perspective Wide V2 tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Perspective Wide V4

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Perspective Wide V4 tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer
Advies nodig?
Bel ons op
076 5870462
Whatsapp met
06 19248864
Chat met ons
Via messenger
Cibo Vloeren

Quick-Step Laminaat

Gelet op de vele kwaliteiten van het merk Quickstep, is jouw keuze voor een Quickstep laminaatvloer wel te begrijpen. Zo is er onder andere het zeer matte Quickstep Impressive laminaat, het enorm lange Quickstep Largo laminaat of het budget vriendelijke Quickstep Classic laminaat. Het enige dat je daarna nog wel moet beslissen is voor welk uiterlijk en welke kleur je gaat. Ga je voor een lichte vloer, dat je kamer een ruime, rustige uitstraling geeft? Een kleur waar je een moderne, Scandinavische sfeer mee kunt creëren? Of ga je liever voor een donkere tint, dat zal zorgen voor een warme, knusse ambiance? Zie je jezelf al zitten op de bank met een warm drankje en het vuur knetterend in de open haard? Welk type je ook bent, voor welke kleur en patroon je ook gaat, we weten zeker dat je heel blij zult zijn met je nieuwe vloer. 

Arte
De Quick-Step Arte collectie bestaat uit elegante, grote laminaattegels met een subtiele v-groef. Ze combineren de charme en duurzaamheid van een originele houten vloer met de praktische voordelen van laminaat.

Classic
Quick-Step Classic is meer dan een laminaatvloer in standaardafmetingen. Classic vloeren bieden je een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht en gevoel.

Creo
Met de moderne Creo collectie in standaardafmetingen slaagde Quick-Step erin om de laminaatdessins perfect af te stemmen op het unieke karakter en elegante uitzicht van elke houtsoort.

Eligna
De elegante, waterafstotende Eligna vloeren zijn opvallend mooi dankzij hun perfecte evenwicht tussen planklengte en -breedte. De Eligna collectie bestaat uit vloeren zonder groef voor een zacht en smaakvol effect.

Eligna Wide
De middelgrote Eligna Wide collectie voegt een extra dimensie toe aan de Eligna collectie. Deze natuurlijk ogende vloeren hebben extrabrede planken waardoor de rustieke patronen helemaal tot hun recht komen.

Elite
Quick-Step Elite vloeren bestaan uit stijlvolle planken met subtiele randen. De Elite collectie biedt een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht.

Exquisa 
Quick-Step Exquisa is een innovatieve plankenvloer met een voelbare oppervlaktestructuur. Je ontdekt een, twee of drie aparte tegels per plank dankzij de subtiele dwarsnaden. De multipatroonversie gaat zelfs nog een stapje verder met extradiepe naden die een aantrekkelijk lijnenspel creëren waardoor je vloer perfect tot zijn recht komt.

Sigature
De nieuwe collectie Signature brengt je laminaatvloeren zoals je ze nog nooit eerder zag, met de meest elegante dessins, subtiele afwerkingen en nauwkeurige details. Bovendien kun je kiezen tussen 18 unieke dessins, dus vind je ongetwijfeld iets wat perfect bij je past. Om echt natuurlijk te zijn moet een vloer er niet alleen fantastisch uitzien, hij moet ook als echt hout aanvoelen. En de nieuwe collectie Signature maakt dit meer dan waar: zo'n diepe en realistische oppervlaktestructuren en scherpe en natuurlijke voegen zag je nog nooit. Het resultaat? Een unieke laminaatcollectie die nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden is.

Impressive
De Quick-Step Impressive collectie van middelgrote laminaatvloeren zorgen voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel. Maar dat is nog niet alles: dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is Impressive laminaat niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt.

Impressive Ultra
De Quick-Step Impressive Ultra collectie van slijtbestendige, middelgrote laminaatvloeren zorgen voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel. Maar dat is nog niet alles: dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is Impressive Ultra laminaat niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt.

Impressive Pattern
De naam spreekt voor zich: het patroon lijkt sprekend op een visgraat. Deze karaktervolle stijl is helemaal terug van weggeweest en geeft je moderne kamer een klassieke toets. Het patroon komt prachtig tot zijn recht in elke ruimte, van woonkamer tot badkamer, van kantoor tot keuken. Je kan hem bovendien plaatsen in alle maten en vormen.
Nog een tip van formaat: wil je een nieuwe vloer in een grote kamer? Ga dan voor een groot visgraatpatroon. Is je kamer aan de kleine kant? Dan kies je best voor een kleiner visgraatpatroon. 

Largo
De lange planken van de Largo laminaatcollectie maken elke kamer bijzonder. Met hun uitzonderlijke lengte van ruim twee meter ademen ze klasse en kwaliteit.

Majestic
Majestic biedt je de langste, breedste en meest luxueuze vloerplanken uit de hele Quick-Step collectie. Dankzij de extragrote afmetingen, de natuurlijke look en de unieke waterbestendige technologie zijn ze de perfecte keuze voor een echt majestueus interieur.

Perspective v4
De elegante Quick-Step Perspective collectie wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen de planklengte en de plankbreedte. De diepe en rechte groeven vergroten het optische perspectief van je interieur.

Perspective Wide V2
De elegante Quick-Step Perspective collectie wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen de planklengte en de plankbreedte. De diepe en rechte groeven vergroten het optische perspectief van je interieur.

Perspective Wide V4
Het brede formaat van de Perspective Wide collectie benadrukt de natuurlijke kleurvariatie alsook de rustieke patronen van deze vloeren. De diepe en rechte groeven creëren ook een typisch plankeneffect.