• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atlas Concorde NID Tegel Vloeren

De tegels uit de serie NID zijn gekenmerkt door hun stijlvolle en eigentijdse ontwerp. Met hun minimalistische esthetiek en verfijnde details brengen deze tegels een gevoel van luxe en moderniteit in elke ruimte.

Ontdek de tijdloze elegantie en moderne uitstraling van de serie NID van het gerenommeerde merk Atlas Concorde Tegelvloeren, nu verkrijgbaar bij Cibo Vloeren Breda. Deze serie biedt een prachtige collectie tegels die perfect passen bij diverse interieurstijlen en designvoorkeuren.

Stijlvol Design: De tegels uit de serie NID zijn gekenmerkt door hun stijlvolle en eigentijdse ontwerp. Met hun minimalistische esthetiek en verfijnde details brengen deze tegels een gevoel van luxe en moderniteit in elke ruimte.

Hoogwaardige Materialen: Atlas Concorde staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken. De tegels uit de serie NID zijn vervaardigd met zorgvuldig geselecteerd keramiek, waardoor ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en bestendig tegen krassen, slijtage en vlekken.

Veelzijdige Toepassing: Dankzij hun tijdloze design en veelzijdigheid kunnen de tegels uit de serie NID worden gebruikt in diverse ruimtes, zoals keukens, badkamers, gangen en woonkamers. Ze zijn geschikt voor zowel vloer- als wandtoepassingen, waardoor je de vrijheid hebt om een eigentijdse en stijlvolle sfeer te creëren in je woning.

Eenvoudig Onderhoud: Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn de tegels uit de serie NID ook praktisch in onderhoud. Met regelmatig schoonmaken blijven ze hun prachtige uitstraling behouden en blijven ze jarenlang een blikvanger in je interieur.

Bezoek Onze Showroom: Wil je de serie NID van Atlas Concorde Tegelvloeren zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom bij Cibo Vloeren Breda en laat je inspireren door de prachtige collectie. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tegels voor jouw project. Met Atlas Concorde tegelvloeren breng je de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en duurzaamheid in je huis.