• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vivafloors PVC Vloeren

Een PVC vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd. Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk. Een vloer van hoogwaardig PVC, die wel tegen een stootje kan en waar we je maar liefst 25 jaar garantie op krijgt.

Click PVC

Vivafloors Clickversie PVC Vloeren. Je ziet en voelt hetzelfde als echt hout of tegel, maar dan met de voordelen van PVC.

Toon meer

Lijm PVC

Vivafloors Lijm PVC Vloeren. Je ziet en voelt hetzelfde als echt hout of tegel, maar dan met de voordelen van PVC.

Toon meer

Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd. Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk. Een vloer van hoogwaardig PVC, die wel tegen een stootje kan en waar we je maar liefst 25 jaar garantie op krijgt.

Collectie PVC vloeren van Vivafloors

De collectie van Vivafloors is sterk en eenvoudig. Alle vloeren zijn verkrijgbaar in een lijm- en clickvariant, met uitzondering van de visgraat die altijd verlijmd wordt. De designs sluiten aan op hedendaagse trends, met een perfecte balans tussen topkwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid.

De keuze van een nieuwe vloer kan soms lastig zijn. Daarom kan je bij Vivafloors gratis stalen aanvragen en met de Roomplanner de gehele collectie PVC-vloeren virtueel in jouw eigen interieur bekijken. Op deze manier krijg je een goed beeld hoe jouw interieur samenkomt en wordt de zoektocht naar een vloer die past bij jouw leven een stuk eenvoudiger!

Over het bedrijf

Vivafloors is in 2010 opgericht in het Overijsselse Goor. Inmiddels behoort Vivafloors tot een van de grotere merken in PVC-vloeren in Nederland. Het bedrijf is echt Twents; prettig nuchter en overtuigd van de kwaliteit van haar vloeren.