• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PVC Patroon

PVC patroonvloeren zijn duurzame en veelzijdige vloeroplossingen die een stijlvolle uitstraling bieden aan elk interieur. Of het nu gaat om een klassieke of moderne look, PVC patroonvloeren bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden.

Lijm PVC

Duurzame en waterbestendige PVC Lijm Patroon Vloeren die op de ondervloer worden gelijmd en bestand zijn tegen slijtage en zwaar verkeer.

Toon meer

Click PVC

PVC vloerbedekking met klikverbinding voor eenvoudige installatie en vervanging, duurzaam, waterbestendig en onderhoudsarm, beschikbaar in verschillende patronen.

Toon meer

Lijm of Click?

Het belangrijkste verschil tussen een lijm- en clickpatroon PVC vloer is de manier waarop de vloer wordt geïnstalleerd. Lijmpatronen worden vastgelijmd aan de ondervloer, terwijl clickpatronen in elkaar klikken en zwevend op de ondervloer worden geplaatst. Een ander verschil is dat lijmpatronen meestal duurzamer zijn en beter bestand zijn tegen zware belasting en verkeer, terwijl clickpatronen gemakkelijker te installeren en te vervangen zijn, en ideaal zijn voor doe-het-zelf-projecten. De keuze tussen lijm- of clickpatronen is afhankelijk van de specifieke vereisten van het project en persoonlijke voorkeur.

Patroon

PVC patroonvloeren zijn een populaire vloerbedekkingsoptie die de laatste jaren sterk in opkomst is. Het zijn duurzame vloeroplossingen die de uitstraling van natuurlijke materialen zoals hout, steen of tegels nabootsen, maar met vele voordelen. PVC patroonvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, kleuren en texturen, waardoor ze geschikt zijn voor elke interieurstijl en voor elke ruimte in huis.

Een groot voordeel van PVC patroonvloeren is dat ze zeer eenvoudig te onderhouden zijn. Ze zijn bestand tegen water, vlekken en krassen, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor gebruik in drukbezochte ruimtes en commerciële omgevingen. Daarnaast zijn PVC patroonvloeren relatief eenvoudig te installeren, waardoor ze snel en efficiënt geplaatst kunnen worden.

Een ander voordeel van PVC patroonvloeren is dat ze duurzaam zijn en een lange levensduur hebben. Ze zijn bestand tegen slijtage en vervagen niet onder invloed van zonlicht, waardoor ze hun uiterlijk lang behouden. Bovendien zijn PVC patroonvloeren gemakkelijk te vervangen en te recyclen, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

Kortom, PVC patroonvloeren bieden een combinatie van esthetiek, duurzaamheid en onderhoudsgemak, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor elke ruimte in huis of commerciële omgeving.