• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boost Pro Clay Matt Tegelvloeren

Deze tegelcollectie straalt een tijdloze klasse uit met zijn kleurenpalet geïnspireerd op klei en een verfijnde matte afwerking waardoor een harmonieus en eigentijds ontwerp ontstaat. De Boost Pro Clay Matt tegels kenmerken zich door hun warme kleurtonen.

Verrijk je leefruimte met de subtiele elegantie van de Boost Pro Clay Matt-serie van Atlas Concorde, nu verkrijgbaar bij Cibo Vloeren. Deze tegelcollectie straalt een tijdloze klasse uit met zijn kleurenpalet geïnspireerd op klei en een verfijnde matte afwerking, waardoor een harmonieus en eigentijds ontwerp ontstaat.

De Boost Pro Clay Matt-tegels kenmerken zich door hun warme kleurtonen en matte textuur, waardoor ze een natuurlijke uitstraling behouden. Atlas Concorde staat bekend om zijn toewijding aan hoogwaardige materialen, en deze tegels zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Of je nu je woonruimte wilt voorzien van een rustiek karakter, je keuken wilt transformeren met tijdloze elegantie, of een serene sfeer wilt creëren in je badkamer, de Boost Pro Clay Matt-serie biedt een veelzijdige oplossing. Met diverse beschikbare formaten kun je creatief zijn in het ontwerpen van vloeren en wanden die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl.

Cibo Vloeren is verheugd om de Boost Pro Clay Matt-serie van Atlas Concorde in ons assortiment op te nemen. Breng een vleugje natuurlijke schoonheid en eigentijdse klasse in huis. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden van de Boost Pro Clay Matt-tegels bij Cibo Vloeren, waar stijl en duurzaamheid samenkomen.