• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Therdex PVC Vloeren

Therdex PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Enkele voorbeelden van veelgebruikte toepassingen: Woonkamer, douche / badkamer*, retail, keuken, kantoor, gezondheidszorg, slaapkamer, onderwijs, showrooms, etc. Mocht u vragen of twijfel hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact op met de Therdex servicedienst. Bij gebruik in natte ruimtes gelden er afwijkende lijmvoorschriften.

Basis

Deze rustieke eikenhouten vloer is ontleend aan de XstraLong series met de specificaties van de Therdex Basic. Kleur en design zijn in perfecte balans en daarmee de basis voor elk interieur.

Toon meer

Rustique

Toon meer

Chevron

Therdex introduceert een nieuw concept van “super-natural eiken vloeren”. Flexibiliteit en creativiteit vormen de kern van dit concept. Creeer en combineer met de drie verschillende varianten.

Toon meer

Design

Met recht mag de Design Serie wel de meest bijzondere collectie van Therdex genoemd worden. Bijzondere vormen en structuren geven elke ruimte een zeer bijzonder karakter. Tip: bekijk de vloer altijd op een groter oppervlak om het bijzondere effect goed te

Toon meer

Herringbone

Er is duidelijk zichtbaar dat de originele visgraat-serie is ontwikkeld vanuit de parketwereld. De grove ingewassen noesten geven een uniek en natuurgetrouw beeld.

Toon meer

Loose lay

Therdex introduceert de nieuwe Loose Lay. Zoals de naam al zegt (los leg) hoeft deze vloer niet verlijmd te worden. Ideaal voor het verleggen van grote oppervlaktes in een relatief kleine tijd. De 5 mm. dikke planken hoeven alleen maar in een laagje antis

Toon meer

Original

Duidelijk zichtbaar dat de originele is ontwikkeld vanuit de parketwereld. Natuurlijke uitstraling in vier ontwerpen, vertaald naar 18 items. Originele planklengtes van 150 cm.

Toon meer

Premium

Rustig eiken met “gezonde noesten”. Warme kleuren in combinatie met het rustieke dessin geven de vloer een warme uitstraling.

Toon meer

Regular

Deze rustieke eikenhouten vloer is qua kleur en design perfect in balans en daarmee de basis voor ieder interieur.

Toon meer

Rigid Click

Deze serie bestaat uit 20 items van verschillende hout- en steentinten die zijn voorzien van een IXPE onderlaag, daardoor is geen ondervloer meer nodig en kunnen de planken gemakkelijk en direct worden weergegeven op alle egale ondervloeren.

Toon meer

Stone

De nieuwe betonlooktegel. Het grote formaat geeft een prachtig optisch effect. De gehele collectie is ook verkrijgbaar in 50 x 50 cm, zodat beide formaten ook nog eens perfect te combineren zijn.

Toon meer

XstraLong

Toon meer

Therdex PVC Vloeren

PVC vloeren

Therdex is een merk van Cibo wat PVC vloeren aanbiedt. Het belangrijkste voor Therdex is dat ze milieuvriendelijk zijn. Over het algemeen is PVC altijd milieuvriendelijk. Therdex onderscheidt zich door de echtheid die ze in de producten krijgen. De houtnerven zitten echt in het PVC.

Een aantal voordelen van Therdex zijn:

 • Onderhoudsarm, u kunt mer een vochtige doek alle vlekken weg krijgen
 • Lange levensduur, plus u krijgt garantie
 • Toepasbaar in vochtige ruimtes, PVC is vochtbestendig
 • Dit is erg handig als u de vloer in een badkamer of keuken wilt leggen
 • Bio weekmakers Zeer natuurgetrouwe hout benadering
 • Het lijkt net echt.

Daarnaast is het ook mogelijk om vloerverwarming te combineren met een Therdex vloer. Dit zorgt ervoor dat u nooit koude voeten hoeft te hebben in uw eigen huis.

Breed toepasbaar

Therdex PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Enkele voorbeelden van veelgebruikte toepassingen:

 • Woonkamer, douche / badkamer*
 • Retail
 • Keuken
 • Kantoor
 • Gezondheidszorg
 • Slaapkamer
 • Onderwijs
 • Showrooms

Mocht u vragen of twijfel hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact op met de Therdex servicedienst. Bij gebruik in natte ruimtes gelden er afwijkende lijmvoorschriften.

Onderhoudsarm

Gemak dient de mens. Niemand die dat ontkennen zal. De Therdex PVC vloeren zijn standaard voorzien van een harde, matte PU-laag. Schuren, lakken of oliën is verleden tijd. Stofzuigen en/of dweilen is voldoende. Makkelijker kan het toch niet!

Demping loopgeluiden

Dempen van loopgeluid staat synoniem aan wooncomfort. Hout en laminaat “klost” als je erover loopt. Een Therdex PVC vloer dempt het loopgeluid. Bij toepassing in een appartement is dit zelfs een vereiste. Een Therdex PVC vloer dempt loopgeluid met ca. 5 dB(A).

15 jaar garantie

Hoe bewijs je dat een Therdex PVC vloer een kwaliteitsvloer is? Door dit gewoon te garanderen! Op elke Therdex vloer krijgt u 15 jaar garantie*.
* Dit geldt voor alle series met uitzondering van de Therdex Basic. Hiervoor geldt een garantieperiode van 10 jaar.

Duurzaamheid

Therdex vindt het belangrijk dat ze milieuvriendelijk zijn. Er is immers maar 1 wereld waar we met zijn alle voor moeten zorgen. Zo wordt er met duurzaamheid naar de producten gekeken. De vloeren van Therdex hebben een lange levensduur dit maakt het duurzaam, maar duurzaamheid is natuurlijk ook het milieu. Therdex PVC vloeren is voorzien van bio-weekmakers en ftlaatvrij. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke vloer? Kijk dan een keer naar Therdex bij Cibo.

Verschillende stijlen en kleuren

Therdex vloeren kan je kiezen in verschillende soorten stijlen en kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een donkere hout look. Of juist een lichte visgraat patroon. Je kan van alles kiezen. Je vloer is namelijk dé sfeermaker in je huis, een heel belangrijk aspect van je interieur. Ben je benieuwd naar de verschillende stijlen en kleuren? Met Therdex vindt je de ideale vloer, bekijk alle series op de website.