• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ecoceramic Newton Smoke Tegelvloeren

De Newton Smoke-serie belichaamt een innovatieve esthetiek, waarin de diepte van natuursteen wordt gecombineerd met eigentijdse ontwerpelementen. De rokerige grijstinten en subtiele adering zorgen voor een verfijnde uitstraling die tijdloos is.

Betreed de wereld van tijdloze elegantie met de Newton Smoke-serie van Ecoceramic, een collectie die vakmanschap en modern design harmonieus samenbrengt. Deze prachtige tegels bieden een eigentijdse interpretatie van natuursteen en zijn ontworpen om verfijning toe te voegen aan elke ruimte.

Innovatieve Esthetiek: De Newton Smoke-serie belichaamt een innovatieve esthetiek, waarin de diepte van natuursteen wordt gecombineerd met eigentijdse ontwerpelementen. De rokerige grijstinten en subtiele adering zorgen voor een verfijnde uitstraling die zowel tijdloos als eigentijds is.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid: Ecoceramic blijft trouw aan zijn toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De Newton Smoke-tegels worden vervaardigd met aandacht voor het minimaliseren van ecologische impact, met behoud van hoogwaardige kwaliteit. Het gebruik van duurzame materialen is een kenmerk van Ecoceramic's streven naar milieubewuste productie.

Veelzijdige Toepassingen: Of het nu gaat om vloeren in de woonkamer, keukenwanden of badkamervloeren, de veelzijdigheid van de Newton Smoke-serie maakt het mogelijk om een vleugje verfijning toe te voegen aan diverse ruimtes. De tegels zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Onderhoudsgemak: Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn de Newton Smoke-tegels ook ontworpen met het oog op praktisch gebruik. De duurzame materialen vereenvoudigen het onderhoud, waardoor deze tegels een slimme keuze zijn voor drukbezochte ruimtes.

Cibo Vloeren is verheugd om de Newton Smoke-serie van Ecoceramic in ons assortiment te hebben. Bezoek onze showroom en ontdek de tijdloze schoonheid en moderne elegantie die de Newton Smoke-tegels aan jouw ruimte kunnen toevoegen.