• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atlas Concorde Boost Pro Tobacco Matt Tegelvloeren

Of je nu een chique uitstraling wilt toevoegen aan je woonkamer, een tijdloze keuken wilt creëren of een serene ambiance in je badkamer wilt realiseren, de Boost Pro Tobacco Matt-serie biedt de perfecte oplossing.

Laat je ruimte stralen met de verfijnde Boost Pro Tobacco Matt-serie van Atlas Concorde, nu beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze collectie ademt eigentijdse luxe uit met zijn taupekleurige tinten en matte afwerking, waardoor een tijdloos en stijlvol design ontstaat.

De Boost Pro Tobacco Matt-tegels onderscheiden zich door hun ingetogen elegantie en veelzijdigheid. De taupekleurige nuances creëren een warme en uitnodigende sfeer, terwijl de matte afwerking zorgt voor een subtiele, moderne touch. Atlas Concorde staat garant voor kwaliteit, en deze tegels zijn niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Of je nu een chique uitstraling wilt toevoegen aan je woonkamer, een tijdloze keuken wilt creëren of een serene ambiance in je badkamer wilt realiseren, de Boost Pro Tobacco Matt-serie biedt de perfecte oplossing. De beschikbare formaten stellen je in staat om creatief te zijn in het ontwerpen van vloeren en wanden die aansluiten bij jouw persoonlijke smaak.

Cibo Vloeren is verheugd om de Boost Pro Tobacco Matt-serie van Atlas Concorde in ons assortiment op te nemen. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden om jouw leefruimte te transformeren met de tijdloze elegantie van de Boost Pro Taupe Matt-tegels. Breng een vleugje stijl en luxe in huis met deze prachtige collectie, verkrijgbaar bij Cibo Vloeren.