• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Montinique PVC Vloeren

Montinique PVC vloeren zijn bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door de natuurlijke matte toplaag heeft Montinique de meest matte PVC.

Planken

Een van de laatste ontwikkelingen op het gebied van pvc-vloeren is de behoefte aan pvc met brede planken. Dit heeft onder meer te maken met de trend om oude houten delen te recyclen. Ook zijn veel mensen op zoek naar de wat meer industriële uitstraling.

Toon meer

Visgraat

Een visgraat parketvloer geeft extra cachet aan de woonruimte. De uitstraling is die van een klassieke houten parketvloer, met om-en-om in visgraat gelegde planken.

Toon meer

Betonlook

De meest realistische betonvloer is… een echte betonvloer. Op de voet gevolgd door een betonlook pvc-vloer van Montinique.

Toon meer

Hongaarse Punt

Een Hongaarse Punt PVC vloer geeft extra cachet aan de woonruimte. De uitstraling is die van een klassieke houten parketvloer.

Toon meer

Montinique matte PVC vloeren

Montinique PVC vloeren zijn bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door de natuurlijke matte toplaag heeft Montinique de meest matte PVC. Een collectie met 18 kleuren die afgestemd zijn op de Trend van vandaag, 4 kleuren uit de trend collectie zijn ook nog eens leverbaar als visgraatvloer, hierdoor is de vloer prachtig te combineren met de breedte plank als band en bies. Montinique pvc is ftalaatvrij en is voorzien van een Greenlabel, dit is een belangrijk punt voor Montinique en vooral voor het milieu. Alle kleuren zijn voorzien van een natuurgetrouwe Register Embossing en voorzien van een 4 zijdige microvellingkant.

Natuurgetrouwe Register embossing,-  Greenlabel (ftalaatvrij), - Onderhoudsarm Emissie arm A+, - Toepasbaar in vochtige ruimte, - Geschikt voor vloerverwarming, - Demping loopgeluid ca 5 dB, - Brede en lange plank, - Harde, matte PU-beschermingslaag, - maar liefst 20 jaar garantie.