• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Therdex LooseLay Serie PVC vloeren

Therdex introduceert de nieuwe LooseLay Serie PVC vloeren. Zoals de naam al zegt (los leg) hoeft deze vloer niet verlijmd te worden. Ideaal voor het verleggen van grote oppervlaktes in een relatief kleine tijd.

Therdex LooseLay Serie PVC vloeren

De Loose Lay serie biedt gemak en comfort door de snelle en eenvoudige manier van leggen. Vanwege het gewicht worden de planken en tegels los gelegd. De duurzame kwaliteit van PVC zorgt ervoor dat de vloer lang meegaat, ook bij intensief gebruik. Hierdoor is deze serie ideaal geschikt voor projectmatige doeleinden.

Therdex PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Enkele voorbeelden van veelgebruikte toepassingen: Woonkamer, douche / badkamer*, retail, keuken, kantoor, gezondheidszorg, slaapkamer, onderwijs, showrooms, etc. Mocht u vragen of twijfel hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact op met de Therdex servicedienst. Bij gebruik in natte ruimtes gelden er afwijkende lijmvoorschriften.