• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Classic laminaat vloeren

Quick-Step Classic is meer dan een laminaat vloer in standaardafmetingen. Classic vloeren bieden je een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht en gevoel.

Quick-Step Classic laminaat vloeren

Quick-Step Classic is meer dan een Laminaat Vloer in standaardafmetingen. Classic Vloeren bieden je een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht en gevoel.

 

Quick-Step

Gelet op de vele kwaliteiten van het merk Quick-Step, is jouw keuze voor een Quickstep Laminaat Vloer wel te begrijpen. Zo is er onder andere het zeer matte Quick-Step Impressive Laminaat, het enorm lange Quickstep Largo Laminaat of het budget vriendelijke Quick-Step Classic Laminaat. Het enige dat je daarna nog wel moet beslissen is voor welk uiterlijk en welke kleur je gaat. Ga je voor een lichte vloer, dat je kamer een ruime, rustige uitstraling geeft? Een kleur waar je een moderne, Scandinavische sfeer mee kunt creëren? Of ga je liever voor een donkere tint, dat zal zorgen voor een warme, knusse ambiance? Zie je jezelf al zitten op de bank met een warm drankje en het vuur knetterend in de open haard? Welk type je ook bent, voor welke kleur en patroon je ook gaat, we weten zeker dat je heel blij zult zijn met je nieuwe vloer.