• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dado Charme Pearl Tegel Vloeren

Met Charme Pearl haalt u de subtiele pracht van parelachtige tinten in huis. Deze serie belichaamt een gevoel van luxe en verfijning, waardoor uw ruimte wordt getransformeerd tot een schitterende oase.

Betreed de wereld van luxe en verfijning met de Charme Pearl tegelserie van Dado Ceramica. Deze serie omarmt de subtiele pracht van parelachtige tinten, waardoor een weelderige en tijdloze ambiance ontstaat in elke ruimte.

Charme Pearl straalt een delicate elegantie uit, waardoor een sfeer van pure luxe ontstaat. De tinten in deze serie voegen een vleugje verfijning toe aan uw vloer, waardoor een tijdloos esthetisch beroep wordt gedaan dat perfect past bij diverse interieurstijlen.

Deze tegelserie belooft niet alleen visuele allure, maar ook duurzaamheid en praktische bruikbaarheid. Vervaardigd door Dado Ceramica, staat Charme Pearl garant voor een vloer die niet alleen vandaag indruk maakt, maar ook in de toekomst.

Ervaar de weelde van Charme Pearl en voeg een vleugje luxe toe aan uw leefruimte. Bij Cibo Vloeren Breda nodigen we u uit om te genieten van de pracht van deze tegelserie en uw vloer te transformeren in een tijdloos symbool van verfijning en klasse.