• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atlas Concorde Boost Stone Ivory Matt Tegelvloeren

De Boost Stone Ivory Matt-tegels onderscheiden zich door hun warme ivoorkleurige tinten en de subtiele textuur die de natuurlijke schoonheid van steen weerspiegelt. De matte afwerking voegt een eigentijds element toe.

Betreed de wereld van tijdloze elegantie met de Boost Stone Ivory Matt-serie van Atlas Concorde, nu beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze prachtige tegelcollectie combineert de natuurlijke uitstraling van steen met een zachte en verfijnde matte afwerking, waardoor een sfeer van luxe en comfort ontstaat.

De Boost Stone Ivory Matt-tegels onderscheiden zich door hun warme ivoorkleurige tinten en de subtiele textuur die de natuurlijke schoonheid van steen weerspiegelt. De matte afwerking voegt een eigentijds element toe, waardoor deze tegels geschikt zijn voor diverse interieurstijlen. Atlas Concorde staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, en de Boost Stone Ivory Matt-serie is geen uitzondering. Deze tegels combineren niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar zijn ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Of je nu een rustieke charme aan je woonruimte wilt toevoegen, een keuken wilt verfraaien met tijdloze elegantie, of een serene sfeer in je badkamer wilt creëren, de Boost Stone Ivory Matt-tegels bieden een veelzijdige oplossing. Dankzij verschillende beschikbare formaten kun je jouw ruimte op maat inrichten en een tijdloze esthetiek toevoegen.

Cibo Vloeren is trots om de Boost Stone Ivory Matt-serie van Atlas Concorde in ons assortiment te hebben. Bezoek onze showroom in Breda en ontdek de mogelijkheden van deze prachtige tegels. Breng een vleugje luxe en natuurlijke schoonheid in jouw leefruimte met de Boost Stone Ivory Matt-serie, nu verkrijgbaar bij Cibo Vloeren.