• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PVC Visgraat

PVC Visgraat is een vloerbedekking die de elegante uitstraling van een visgraatpatroon combineert met de duurzaamheid en eenvoudige installatie van PVC.

Lijm PVC

PVC Visgraat lijm is een duurzame en stabiele vloerbedekking die bestaat uit PVC Stroken die met behulp van lijm op de ondervloer worden bevestigd, waardoor een stevige en betrouwbare basis ontstaat voor elke ruimte.

Toon meer

Click PVC

PVC Visgraat Click planken met een handig kliksysteem waarmee de planken snel en gemakkelijk aan elkaar worden bevestigd, zonder dat er lijm nodig is. Dit maakt het leggen van de vloer eenvoudig en snel, waardoor het een populaire keuze is voor doe-het-ze

Toon meer

Lijm of Click?

Het belangrijkste verschil tussen Click PVC Visgraat en Lijm PVC Visgraat is de installatiemethode. Bij Click PVC Visgraat worden de planken aan elkaar bevestigd met een kliksysteem, zonder dat er lijm aan te pas komt. Dit maakt de installatie snel en eenvoudig en maakt het ook mogelijk om de vloer gemakkelijk te demonteren en te verplaatsen indien nodig.

Bij Lijm PVC Visgraat worden de planken daarentegen vastgelijmd aan de ondervloer. Dit zorgt voor een sterke en stabiele verbinding en is daarom geschikt voor ruimtes met veel verkeer. Lijm PVC Visgraat biedt ook een geluiddempende eigenschap, omdat de lijm fungeert als een extra laag die trillingen opvangt.

Over het algemeen is Click PVC Visgraat gemakkelijker te installeren, terwijl Lijm PVC Visgraat zorgt voor een stevigere en meer permanente vloerbedekking. De keuze tussen Click of Lijm PVC Visgraat hangt af van de specifieke omstandigheden en vereisten van de ruimte waarin de vloer wordt gelegd.

Visgraat

PVC visgraat vloeren zijn een populaire vloerbedekkingsoptie vanwege hun mooie en stijlvolle uitstraling. De visgraatpatronen zijn tijdloos en geven elke ruimte een klassieke uitstraling. PVC visgraat vloeren hebben vele voordelen, waaronder duurzaamheid, gemakkelijk te onderhouden, waterbestendig en slijtvast. Dit maakt ze ideaal voor huishoudens met kinderen en huisdieren, maar ook voor commerciële toepassingen zoals restaurants en winkels. Deze vloeren zijn ook geschikt voor vloerverwarming en -koeling. PVC visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor er voor elk interieur wel een geschikte optie is. Door de installatie van PVC visgraat vloeren te combineren met een geschikte ondervloer, kan er ook geluidsisolatie gecreëerd worden.