• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Durstone Jasper Nut Tegelvloeren

De Jasper Nut-tegels van Durstone combineren moeiteloos stijlvol design met de duurzaamheid die het merk kenmerkt. De zachte, zandkleurige nuances creëren een serene en rustgevende uitstraling.

Ontdek de tijdloze schoonheid van de Jasper Nut-serie van Durstone Tegels, nu verkrijgbaar bij Cibo Vloeren. Deze verfijnde collectie onderscheidt zich door zijn zandkleurige tinten, waardoor een warme en natuurlijke sfeer ontstaat in elke ruimte.

De Jasper Nut-tegels van Durstone combineren moeiteloos stijlvol design met de duurzaamheid die het merk kenmerkt. De zachte, zandkleurige nuances creëren een serene en rustgevende uitstraling, waardoor deze tegels perfect zijn voor het verfraaien van vloeren en wanden in verschillende kamers.

Met een matte afwerking voegen de Jasper Nut-tegels niet alleen esthetische aantrekkingskracht toe, maar zijn ze ook praktisch in onderhoud. De duurzaamheid van Durstone Tegels zorgt voor langdurige prestaties en behoud van de natuurlijke uitstraling.

Cibo Vloeren is verheugd om de Jasper Nut-serie van Durstone Tegels in ons assortiment te hebben. Breng een vleugje natuurlijke elegantie en warmte in jouw leefruimte met deze prachtige zandkleurige tegels. Bezoek onze showroom en ontdek de veelzijdigheid van de Jasper Nut-serie bij Cibo Vloeren.