• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Solid Floor PVC Vloeren

Solid Floor staat synoniem voor hoogwaardige en duurzame vloeroplossingen, waar vakmanschap en innovatie samenkomen om een tijdloze esthetiek te bieden. Als toonaangevend merk in de vloerenindustrie staat Solid Floor bekend om zijn compromisloze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en design.

Mansion

De Mansion PVC Vloer van Solid Floors heeft een natuurgetrouwe houtlook.

Toon meer

Basic

De PVC vloeren uit de Basic collectie zijn geschikt voor vloerverwarming en hebben een garantie van maar liefst 15 jaar. Onderhoudsvriendelijk en watervast.

Toon meer

Hoogwaardige Materialen: Solid Floor gebruikt alleen de beste materialen voor hun vloeren, met een focus op duurzaamheid en langdurige prestaties. Of het nu gaat om echt hout, laminaat of PVC, elke vloer van Solid Floor is zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen.

Innovatieve Technologieën: Met voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling integreert Solid Floor innovatieve technologieën in hun vloeren. Dit resulteert in producten die niet alleen mooi zijn, maar ook bestand zijn tegen slijtage, vocht en andere omgevingsinvloeden.

Brede Assortiment: Solid Floor biedt een breed scala aan vloeropties om aan verschillende smaken en behoeften te voldoen. Van de warme uitstraling van echt hout tot de veelzijdigheid van laminaat en PVC, er is een vloer van Solid Floor die past bij elke ruimte en interieurstijl.

Milieubewuste Productie: Solid Floor hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Daarom worden hun vloeren geproduceerd met respect voor het milieu, waarbij rekening wordt gehouden met het gebruik van duurzame materialen en energie-efficiënte processen.

Cibo Vloeren is trots om de vloeren van Solid Floor aan te bieden aan onze klanten. Met een combinatie van vakmanschap, kwaliteit en stijl zijn Solid Floor vloeren een uitstekende keuze voor elke ruimte. Bezoek onze showroom en ontdek de prachtige collecties van Solid Floor bij Cibo Vloeren.