• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ecoceramic Baltimore Ceniza Tegelvloeren

De Baltimore Ceniza serie kenmerkt zich door zijn stijlvolle ontwerp en rustige uitstraling. De tegels hebben een subtiele grijze tint met een lichte textuur, waardoor ze een elegante en toch ingetogen toevoeging zijn aan elk interieur.

Ontdek de ingetogen elegantie en tijdloze charme van de serie Baltimore Ceniza van het merk Ecoceramic. Deze serie biedt een prachtige collectie keramische tegels die perfect zijn voor het creëren van een rustige en verfijnde sfeer in elke ruimte.

Stijlvol Ontwerp: De Baltimore Ceniza serie kenmerkt zich door zijn stijlvolle ontwerp en rustige uitstraling. De tegels hebben een subtiele grijze tint met een lichte textuur, waardoor ze een elegante en toch ingetogen toevoeging zijn aan elk interieur.

Duurzame Kwaliteit: De tegels van de Baltimore Ceniza serie zijn vervaardigd van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurige schoonheid. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Veelzijdige Toepassing: Met hun tijdloze kleur en veelzijdigheid kunnen de tegels uit de Baltimore Ceniza serie worden gebruikt in verschillende ruimtes, zoals keukens, badkamers, gangen en woonkamers. Ze zijn ook geschikt voor zowel vloer- als wandtoepassingen, waardoor je eindeloze ontwerpmogelijkheden hebt.

Eenvoudig Onderhoud: Dankzij de gladde en gemakkelijk te reinigen oppervlakken vereisen de tegels uit de Baltimore Ceniza serie minimaal onderhoud. Regelmatig vegen en af en toe dweilen is meestal voldoende om ze in topconditie te houden, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes.

Voeg een vleugje ingetogen elegantie toe aan jouw interieur met de serie Baltimore Ceniza van Ecoceramic. Bezoek onze showroom en ontdek de prachtige collectie van deze serie, en transformeer jouw ruimte in een oase van rust en stijl.