• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atlas Concorde Boost Mix Ivory Matt Tegelvloeren

Stap binnen in de wereld van tijdloze verfijning met de Boost Mix Ivory Matt-serie van Atlas Concorde. Deze betoverende tegelcollectie combineert een eigentijds ontwerp met de zachte, warme tonen van ivoor en een matte afwerking.

Stap binnen in de wereld van tijdloze verfijning met de Boost Mix Ivory Matt-serie van Atlas Concorde, nu verkrijgbaar bij Cibo Vloeren. Deze betoverende tegelcollectie combineert een eigentijds ontwerp met de zachte, warme tonen van ivoor en een matte afwerking, waardoor een sfeer van luxe en comfort ontstaat.

De Boost Mix Ivory Matt-tegels onderscheiden zich door hun elegante mix van kleuren en subtiele textuur, waardoor ze een verfijnde esthetiek creëren. De matte afwerking voegt een eigentijds element toe en maakt deze tegels geschikt voor diverse interieurstijlen. Atlas Concorde staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, en de Boost Mix Ivory Matt-serie is daar een uitstekend voorbeeld van. Deze tegels combineren niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar zijn ook duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

Of je nu een klassieke uitstraling aan je woonruimte wilt geven, je keuken wilt verfraaien met tijdloze elegantie, of een serene sfeer in je badkamer wilt creëren, de Boost Mix Ivory Matt-tegels bieden een veelzijdige oplossing. Met verschillende beschikbare formaten kun je jouw ruimte op maat inrichten en een tijdloze schoonheid toevoegen.

Cibo Vloeren is verheugd om de Boost Mix Ivory Matt-serie van Atlas Concorde in ons assortiment op te nemen. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden van deze prachtige tegels. Breng een vleugje luxe en tijdloze schoonheid in jouw leefruimte met de Boost Mix Ivory Matt-serie, nu verkrijgbaar bij Cibo Vloeren.