• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Durstone Clunia Gris Tegelvloeren

De Clunia Gris-tegels van Durstone brengen de rustgevende tonen van zand naar voren met een subtiel gestructureerd oppervlak, waardoor een verfijnde, natuurlijke esthetiek ontstaat. De zachte kleuren creëren een harmonieuze sfeer.

Verrijk je leefruimte met de natuurlijke warmte en rustgevende uitstraling van de Clunia Gris-serie van Durstone Tegels, nu beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze betoverende collectie zandkleurige tegels vangt de essentie van natuurlijke texturen en voegt een tijdloze elegantie toe aan elke kamer.

De Clunia Gris-tegels van Durstone brengen de rustgevende tonen van zand naar voren met een subtiel gestructureerd oppervlak, waardoor een verfijnde, natuurlijke esthetiek ontstaat. De zachte kleuren creëren een harmonieuze sfeer, waardoor deze tegels perfect geschikt zijn voor het verfraaien van vloeren en wanden in diverse ruimtes.

De veelzijdigheid van de Clunia Gris-serie maakt het mogelijk om een vleugje natuurlijke schoonheid toe te voegen aan verschillende interieurstijlen. Of je nu een moderne, klassieke of eigentijdse uitstraling wilt creëren, deze zandkleurige tegels passen zich moeiteloos aan en voegen een tijdloze charme toe aan jouw leefruimte.

Durstone Tegels staat bekend om de toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. De Clunia Gris-tegels zijn vervaardigd met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, wat zorgt voor niet alleen een visueel aantrekkelijke uitstraling maar ook duurzame prestaties op de lange termijn.

Cibo Vloeren is verheugd om de Clunia Gris-serie van Durstone Tegels in ons assortiment te hebben. Breng een vleugje natuurlijke pracht en tijdloze stijl in jouw leefruimte met deze prachtige zandkleurige tegels. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden van de Clunia Gris-serie bij Cibo Vloeren.