• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gerflor

Gerflor is een nieuw merk bij Cibo vloeren, ze maken PVC vloeren. Zowel Cibo vloeren als Gerflor vinden klantsucces erg belangrijk en zorgen ervoor dat elke klant de beste service krijgt.

 

Gerflor PVC
Aan een Gerflor PVC vloer zitten een aantal voordelen. Hieronder worden er een aantal benoemd:

  • Gaat een lange tijd mee
  • Weinig onderhoud aan
  • Gerflor PVC is waterbestendig
  • Geluiddempend

PVC vloeren zijn ideaal als je niet veel onderhoud wilt hebben aan een vloer. Een PVC vloer is redelijk onderhoudsarm vergeleken met een houten vloer.

 

Milieu verantwoordelijke vloeren
Gerflor is erg trots om een milieuverantwoordelijke vloeren fabrikant te zijn. Alle Gerflor productielocaties zijn ISO14001 gecertificeerd. We stellen de hoogste normen op het gebied van het kwaliteit van het milieu. Gerflor gebruikt gerecycled materiaal in producten in al haar product categorieën. Onze nieuwe generatie looselay producten reduceert het gebruik van lijm en vergemakkelijkt het herstel en de recycling van het product. Daarnaast zijn onze vloeren eenvoudig in onderhoud gedurende de levensduur en voldoen ze aan vele internationaal geaccrediteerde Green Building Schemes.

 

Hulp nodig?
Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en weet je niet waar je moet beginnen? Kom gerust langs in onze showroom! Onze adviseurs helpen je bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. Daarnaast kan je in de showroom de vloeren in het echt bewonderen.