• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lalegno Antiq houten vloeren

De diepwarme uitstraling van deze charmante vloer, de Lalegno Antiq houten vloeren, en de verfijnde elegantie van het antiek effect dat toegepast werd op de knopen brengt een ongeëvenaarde authenticiteit in huis. De 18,9 cm brede vloerdelen zijn te verkri
Geen producten gevonden...

Lalegno Antiq houten vloeren

Het meerlagenparket van Lalegno is de vrucht van een diepgeworteld respect voor de natuur en het ambachtelijk geduld van de houtbewerker. Onze ruime collectie parket in eik, bamboe en exotische houtsoorten biedt een duurzame oplossing die maximale stabiliteit van uw vloer garandeert. Wij beschikken over de jarenlange ervaring, de onontbeerlijke kennis en het aangeboren gevoel om de geheimen van hout te doorgronden. Onze houten parketvloeren geven u een zalig gevoel van luxe en comfort, voor een haalbaar budget. Zo krijgt uw thuisgevoel voet aan de grond. Kijk, geniet en pluk ideeën voor uw interieur.

De diepwarme uitstraling van deze charmante vloer en de verfijnde elegantie van het antiek effect dat toegepast werd op de knopen brengt een ongeëvenaarde authenticiteit in huis. De 18,9 cm brede vloerdelen zijn te verkrijgen in 22 verschillend kleuren.

Klik op onderstaande button om een offerte op te vragen van een vloer uit deze collectie. 

Offerte aanvragen