• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Parador Eco Balance

Bent u op zoek naar een natuurlijke basis voor uw interieur? Deze collectie bestaat uit 9 verschillende decors met een natuurlijke uitstraling van eikenhout. De vloerdelen kennen een duurzaam productieproces.
Geen producten gevonden...

Parador Eco Balance

Parket verhoogt de waarde van woonruimtes op zichtbare wijze. Het natuurmateriaal hout geeft elke ruimte levendige warmte en gezelligheid en biedt de perfecte basis voor smaakvol en stijlbewust inrichten. Parket van Parador biedt meer mogelijkheden om een veeleisende, individuele inrichtingsstijl reeds op de vloer te beleven. Talrijke zorgvuldig gekozen houtsoorten, diverse plankformaten en leg-uitzichten alsook verschillende sorteringen en oppervlakteafwerkingen openen een uniek spectrum voor exclusieve vloerinrichting met parket. En met de collecties Basic, Classic Trendtime en Eco Balance kunnen voorstellingen van tijdloze elegantie evenzeer verwezenlijkt worden als de voorliefde voor modern, ontwerp georiënteerd inrichten. Traditioneel of trendbewust - qua kwaliteitseis zijn alle Parador vloeren van echt hout tijdloos.

Bent u op zoek naar een natuurlijke basis voor uw interieur? Deze collectie bestaat uit 9 verschillende decors met een natuurlijke uitstraling van eikenhout. De vloerdelen kennen een duurzaam productieproces. De kleuren van Parador Eco Balance liggen dan ook dicht bij de natuur. Ieder decor past perfect in een interieur met een landelijke stijl. Het merk heeft zich dan ook laten inspireren door echte landhuisvloeren.

Klik op onderstaande button om een offerte op te vragen van een vloer uit deze collectie.

Offerte aanvragen