• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Goedkope Quick-Step PVC vloer Kopen - Laagste Prijs!

Quick-Step vloeren zijn vloeren met een natuurlijke look en van hoge kwaliteit. Het assortiment van Quick-Step staat bekend om het grote aanbod van pvc vloeren.

Pulse Click Plus

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Pulse tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Ambient Click

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Ambient tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Ambient Click Plus

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Ambient Click tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Ambient Glue Plus

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Ambient Glue tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Ambient Rigid Click

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Ambient Rigid Click tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Pulse Glue Plus

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Pulse Glue tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Pulse Click

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Pulse Click tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Balance Click

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Balance Click tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Balance Click Plus

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Balance Click Plus tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Balance Glue Plus

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Balance Glue Plus tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer

Balance Rigid Click

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Balance Rigid Click tot wel 30% ! Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Toon meer
Advies nodig?
Bel ons op
076 5870462
Whatsapp met
06 19248864
Chat met ons
Via messenger
Cibo Vloeren

Goedkope Quick-Step PVC vloer Kopen - Laagste Prijs!

Alle Quick-Step PVC-vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Daardoor zal je vloer er altijd even perfect uitzien als toen je hem net plaatste.

Stappen op een Quick-Step PVC-vloer is in alle opzichten een aangename ervaring. Hun naturelle dessins springen in het oog, ze voelen zacht en warm aan en hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat er geen ongewenste geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten zijn.

Aan het renoveren? Quick-Step PVC-vloeren zijn zeer dun en eenvoudig te plaatsen (dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit-kliksysteem). En met de Rigid PVC-vloeren is er nu een oplossing voor elk type ondervloer (geëgaliseerd, onregelmatig of heel onregelmatig).

Ambient Click
De Ambient Click collectie bestaat uit mooie vinyltegels met een expressieve, voelbare oppervlaktestructuur en fascinerende kleurvariaties. De tegels met v-groef creëren een ruimtelijk effect en zorgen voor een authentiek plankeneffect. Dankzij het gepatenteerde 'Uniclic Multifit' kliksysteem is de plaatsing van een Ambient Click vloer snel en gemakkelijk.

Ambient Click Plus
De Ambient Click+ collectie bestaat uit zeer slijtbestendige vinyltegels met een expressieve, voelbare oppervlaktestructuur en fascinerende kleurvariaties. Ze vormen de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer. Dankzij het gepatenteerde 'Uniclic Multifit' kliksysteem is de plaatsing van een Ambient Click+ vloer snel en gemakkelijk.

Ambient Glue Plus
De Ambient Glue+ collectie bestaat uit uiterst duurzame vinyltegels die speciaal ontworpen zijn voor een gelijmde plaatsing. Ze vormen de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer.

Ambient Rigged Click
De Ambient Click collectie bestaat uit mooie vinyltegels met een expressieve, voelbare oppervlaktestructuur en fascinerende kleurvariaties. De tegels met v-groef creëren een ruimtelijk effect en zorgen voor een authentiek plankeneffect. Dankzij het gepatenteerde 'Uniclic Multifit' kliksysteem is de plaatsing van een Ambient Click vloer snel en gemakkelijk.

Balance Click
De Balance Click collectie bestaat uit mooie vinylplanken die je snel en gemakkelijk plaatst dankzij het gepatenteerde 'Uniclic Multifit' kliksysteem. De panelen met v-groef creëren een ruim perspectief en zorgen voor een authentiek plankeneffect.

Balance Click Plus
De Balance Click+ collectie bestaat uit uiterst duurzame plankenvloeren die je snel en gemakkelijk plaatst dankzij het gepatenteerde 'Uniclic Multifit' kliksysteem. De panelen met v-groef creëren een ruim perspectief en zorgen voor een authentiek plankeneffect.

Balance Glue Plus
De Balance Glue+ collectie bestaat uit uiterst duurzame vinylplanken die speciaal ontworpen zijn voor een gelijmde plaatsing. Ze vormen de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer.

Balance Rigged Click
Rigid PVC-vloeren zijn een blijver. Zelfs wanneer je kinderen een volle kom tomatensoep op deze vloer laten vallen, blijft er geen deuk of vlek achter. Hun prachtige naturelle dessins zullen de tand des tijds gemakkelijk doorstaan. Het is zowel de sterkste als de zachtste vloer waarop je ooit zal lopen en er is zelfs geen oppervlaktevoorbereiding nodig.

Pulse Click
De Pulse Click collectie bestaat uit extra brede planken die er net als echt hout uitzien. Dankzij het gepatenteerde 'Uniclic Multifit' kliksysteem is de plaatsing van een Pulse Click vloer supersnel en gemakkelijk.

Pulse Click Plus
De Pulse Click+ collectie bestaat uit uiterst duurzame, extra brede planken die er net als echt hout uitzien. Dankzij het gepatenteerde 'Uniclic Multifit' kliksysteem is de plaatsing van een Pulse Click+ vloer supersnel en gemakkelijk.

Pulse Glue Plus
De Pulse Glue+ collectie bestaat uit uiterst duurzame, extra brede planken die speciaal zijn ontworpen voor een gelijmde plaatsing. Daarom vormen ze de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer.