• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonlook vloeren

De betonlook is enorm populair geworden de laatste jaren. Het ziet er niet alleen strak uit, het is ook nog eens een makkelijke vloer!

Stijl 

Een betonnen vloer geeft een stoere look aan je huis. Beton is een stoer materiaal wat je met veel dingen kunt combineren. Daarnaast geeft de egale vloer een rustige uitstraling. Hierdoor is het een perfecte basis voor elk interieur, je kunt het combineren met de stijl die jij mooi vindt.   

 

Betonlook vloer PVC  

Om een betonlook vloer te krijgen zonder letterlijk beton op de grond te storten, kan je het best naar een PVC vloer kijken.  Bij Cibo vloeren hebben we PVC vloeren met een tegelformaat. Als je deze tegels op de vloer legt krijg je een betonlook zonder echt beton.  

De PVC betonlook vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Zo past er bij elk interieur een vloer met een betonlook. Bovendien is PVC ook een makkelijke vloer. PVC is makkelijk in onderhoud en blijft een lange tijd mooi. Je gaat dus veel plezier hebben met deze vloer. 

 

Hulp nodig bij het kiezen? 

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een vloer? Benieuwd hoe een houtlook eruit ziet? Of wil je de vloeren in het echt komen bewonderen? Schroom niet en kom naar onze showroom. Onze medewerkers kunnen al je vragen beantwoorden en voorzien jou van uitstekend advies, zodat jij met de beste vloer naar huis gaat.