• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sense

SENSE PVC vloeren zijn luxe vinylvloeren voor zowel residentieel als commercieel gebruik. D

De kwaliteit van de afwerking, de natuurlijke uitstraling en de zuivere samenstelling voeren bij Sense boventoon.  Het assortiment bestaat uit maar liefst 5 verschillende legwijzes. Voor iedere toepassing is er een juiste vloer. De collecties bestaan uit natuurlijke houtdecoren en steendecoren in diverse afmetingen. Zeer populair zijn de extra brede vloerdelen. De sterke toplaag is extra behandeld met een PUR-coating inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling.

SENSE PVC vloeren zijn luxe vinylvloeren voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

SENSE vloeren zijn ontstaan uit eigen ontwerp en productie. De kwaliteit van afwerking, de natuurlijke uitstraling en de zuivere samenstelling voeren de boventoon.

De korte bedrijfskolom van productie tot en met verkoop resulteert in de beste prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering wordt gewaarborgd door de grote beschikbare voorraad.

Het assortiment bestaat uit maar liefst 5 verschillende legwijzes. Voor iedere toepassing is er een juiste vloer. De collecties bestaan uit natuurlijke houtdecoren en steendecoren in diverse afmetingen. Zeer populair zijn de extra brede vloerdelen. De sterke toplaag is extra behandeld met een PUR-coating inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling.