• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tarkett

Tarkett is een merk bij Cibo die laminaat vloeren levert. Tarkett en Cibo komen qua bedrijfswaarden heel erg overeen, daarom passen ze zo goed bij elkaar.

Laminaat

Aan een laminaat vloer zitten een aantal voordelen. Hieronder zijn er een aantal benoemd

  • Laminaat is budgetvriendelijk
  • Laminaat is makkelijk te onderhouden
  • Laminaat is gemakkelijk zelf te leggen

Laminaat is makkelijk in het onderhoud maar pas wel op met water, daar kan laminaat niet goed tegen. Dan bestaat er een kans dat de vloer krom gaat trekken en dat is zeker niet de bedoeling. Daarnaast is laminaat goed zelf te leggen, hierdoor verlaag je de servicekosten natuurlijk ook.

Het bedrijf

Dit is wat Tarkett over zich zelf zegt: “Tarkett doet er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden, door het ontwerpen van vloeren en sportvloeroplossingen voor het welzijn van mensen en met respect voor het milieu. Wij bieden oplossingen voor een breed scala aan segmenten met een groot aantal producten. We streven naar het leveren van topkwaliteit en behalen onze waarde via innovatie en duurzame manieren”. In veel opzichten hebben Cibo en Tarkett dezelfde waardes, daarom wordt Tarkett ook bij Cibo vloeren verkocht. Vooral de ultieme klantervaring is voor zowel Cibo vloeren als Tarkett erg belangrijk.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een vloer? Of wil je de vloeren in het echt bewonderen? Schroom niet en kom naar onze showroom. Hier kan je alle vloeren in het echt zien. Mocht je vragen hebben dan kun je die ook gelijk stellen aan onze medewerkers, zij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Zodat jij met de perfecte vloer naar huis toe gaat!