• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vivafloors

Vivafloors

Vivafloors is een vloermerk dat wordt verkocht bij Cibo vloeren. Vivafloors vindt het belangrijk dat je een vloer kiest die echt bij jou én jouw leven past.

Voordelen PVC vloer

Een PVC vloer heeft veel voordelen. Hieronder zijn er een aantal genoemd.

  • Goed bestendig tegen vuil en water
  • Gaat lang mee
  • Weinig onderhoud
  • Geluiddempend

Met een PVC vloer heb je minder onderhoud dan met een echte houten vloer. Je hoeft de vloer niet te schuren en te oliën. Daarnaast gaat een PVC vloer een lange tijd mee.

Vivafloors PVC

Vivafloors PVC vindt dat een vloer alles zegt over wie je bent, waar je van houd en hoe jouw woonsituatie is. Daarom vindt Vivafloors het geweldig om in de vloerindustrie te werken. Elke vloer is uniek, zoals ieder mens. Daarom hoort een vloer helemaal bij jou te passen. Daar zit de passie van Vivafloors, uitdaging en belofte. Zij zorgen ervoor dat een vloer echt past bij jou en jouw leefstijl.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig met het uitzoeken van een vloer? Of wil je advies krijgen over welke vloer het beste bij je past? Kom gerust langs in onze showroom. Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen zij je voorzien van uitstekend advies. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jij met de perfecte vloer naar huis gaat, voor jou en je huis!