• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Blank eiken vloeren

Bij Cibo zijn er verschillende blank eiken vloeren. Een blank eiken vloer is de perfecte basis voor je huis en interieur. Door de blanke vloer kan je elke stijl toevoegen aan je huis.

Voordelen van blank eiken vloeren  

Blank eiken vloeren brengen verschillende voordelen met zich mee, zoals bijvoorbeeld:  

  • Een perfecte basis voor je huis  
  • Elke stijl kan ermee gecombineerd worden  
  • Door de lichte kleur lijkt de kamer groter  

Door de lichte kleur van de vloer lijken de kamers waarin je deze legt groter. Je krijgt een ruimtelijke uitstraling, zeker als je het combineert met lichte muren dit versterkt het effect.  

 

PVC blank eiken vloeren  

Blank eiken vloeren komen er in verschillende materialen, zo ook in PVC. Aan PVC zitten een aantal voordelen. Zo zijn PVC vloeren bijvoorbeeld makkelijk schoon te houden omdat ze goed tegen water en vuil kunnen. Daarnaast is PVC een sterk materiaal en gaat het lang mee. Je gaat er dus lang plezier van hebben. Ook is PVC geluiddempend waardoor het overal in huis te leggen is.  

 

Hulp nodig? 

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met het uitzoeken van een vloer? Toch nog aan het twijfelen over een donker eiken vloer? Of wil je de vloeren in het echt bewonderen? Kom gerust naar onze showroom in Breda. Hier staan onze medewerkers voor je klaar als je vragen hebt, of als je advies nodig hebt. Zij zorgen ervoor dat ze samen met jou de perfecte vloer uitzoeken.