• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Donker eiken vloeren

Donkere eiken vloeren kunnen een gezellige sfeer in je huis brengen. Door de donkere kleur wordt het gezellig en door het eik blijft het authentiek.

Voordelen van donkere eiken vloeren 

Er zijn een aantal voordelen aan een donkere eiken vloer: 

  • Gezellige sfeer 
  • Authentieke uitstraling  
  • Door de donkere vloer kan je een intieme sfeer creëren  

Door de donkere vloer kan je een grote kamer een kleine en intieme sfeer creëren, hierdoor komt een grote kamer gezelliger over. Zeker in combinatie met een donkere muur.  

 

PVC donker eiken vloeren 

Donker eiken vloeren zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Maar ze zijn er bijvoorbeeld ook in een PVC materiaal. Door een PVC materiaal te kiezen komen er een aantal voordelen bij. Zoals bijvoorbeeld: PVC vloeren zijn makkelijk schoon te houden omdat ze goed tegen water en vuil kunnen, daarnaast gaan ze lang mee en heb je er dus een lange tijd veel plezier van. Het enige nadeel is dat het niet echt hout is, dus ze zijn niet van authentiek hout gemaakt.  

 

Hulp nodig?  

Heb je hulp nodig met het kiezen van een vloer? Toch nog aan het twijfelen over een blank eiken vloer? Weet je niet goed waar je moet beginnen of wil je de vloeren in levende lijven bewonderen? Kom gerust langs in onze showroom. Onze medewerkers staan voor je klaar voor het beantwoorden van al je vragen. Daarnaast kunnen ze uitstekend advies geven voor de perfecte vloer voor jou en je huis.