• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Donkere vloeren

Donkere vloeren kunnen je huis heel gezellig maken, dit komt doordat een donkere vloer een intieme sfeer geeft. Je kamer kan hierdoor kleiner en knusser ogen.

Voordelen van een donkere vloer: 

Een donkere vloer heeft een aantal voordelen, hieronder noemen we er een paar: 

  • Creëert een intieme sfeer  
  • Het kan een grote kamer kleiner/knusser laten lijken  
  • Gezelligheid creëren door de donkere tinten 
  • Combinatie met een druk behang is erg mooi 

 

Wanneer kies je een donkere vloer?  

Met een donkere vloer wordt er een intiemere sfeer gecreëerd. Dit komt omdat de kamer door de donkere vloer vaak kleiner oogt dan dat hij in werkelijkheid is.  

Dit is heel handig als je een grote kamer gezelliger wilt maken. Door de donkere vloer oogt de kamer kleiner waardoor je een intiemere sfeer krijgt. Hierdoor wordt het vaak al een stuk gezelliger. Het helpt ook om de muren een donkerdere tint te geven, of juist een druk behang. Omdat het een grote kamer is kan de kamer het drukke behang of een donkere tint best hebben. 

 

Je kan ook een kleine kamer voorzien van een donkere vloer. Hierdoor wordt het een gezellig en knus kamertje. Je brengt enorm veel sfeer in huis met een donkere vloer. Je kunt er allerlei kanten mee op. Als je de muren wit maakt krijg je juist weer een moderne sfeer, terwijl je met een donkere muur een warme sfeer in huis creëert. 

 

Hulp nodig? 

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een vloer of heb je andere vragen? Kom gerust bij ons langs in de showroom. Onze adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden, zij zorgen ervoor dat je met de beste vloer naar huis gaat. Daarnaast geven ze het beste advies wat voldoet aan jouw eisen. Als je een mooie vloer hebt gevonden kan je gelijk een offerte aanvragen.