• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een vloer kopen

Ben je net verhuisd of ben je je oude vloer zat? Wij helpen je met het maken van de juist keuzes. Een vloer kopen is een hele onderneming. Het geeft enorm veel sfeer aan je huis en is dus een belangrijk aspect van een interieur.

Houten vloer

Een houten vloer heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • Authentieke look en feel
  • In verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar
  • Gaat levenslang mee, mits het goed verzorgd wordt
  • Verschillende prijsklasse, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt

Het grootste voordeel is natuurlijk dat het levenslang mee gaat. Toch zit je niet levenslang aan dezelfde vloer vast. Mocht je de kleur beu zijn, dan kun je met de juiste spullen een nieuwe sfeer aan jouw huis geven.

PVC vloeren

PVC is enorm duurzaam en de slijtvastheid is erg hoog. Daarnaast heb je erg weinig onderhoudt aan en omdat het goed tegen water en vuil kan is het ook nog eens erg hygiënisch. PVC is ook nog eens goed bestendig tegen warmte waardoor deze ook kan worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming. PVC vloeren zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De vloeren zijn onder te verdelen in verschillende legsystemen: Dryback (verlijmde) PVC vloeren en click PVC vloeren. Een lijmstrook voor PVC vloeren heeft de laatste jaren een flinke opmars gemaakt, zowel in woningen als bij projecten. Niet zo verwonderlijk: een PVC vloer is zeer slijtvast en sterk, gemakkelijk te onderhouden en waterafstotend. De PVC vloer is hierdoor niet alleen geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor gebruik in vochtige ruimtes als een keuken of een badkamer.

Laminaat vloeren

Cibo heeft een breed assortiment laminaat vloeren voor de scherpste prijs. De vloeren zijn eenvoudig online te bestellen en snel in huis. Wij bieden laminaat in verschillende dessins die variëren van eikenhout tot zeer glad leisteen. Zo heb je altijd de keuze uit de beste laminaatvloeren die jouw ruimte er fantastisch uit zullen laten zien. De keuze voor laminaat bied je naast de vele dessins ook nog een makkelijke oplossing. Laminaat is namelijk naast praktisch ook nog eens eenvoudig te leggen.
Regelmatig hebben we kwaliteitsvloeren in de aanbieding. Deze bieden we aan voor de laagste prijs. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar waardoor de levertijd geen probleem is.

Ook hebben we allerlei benodigdheden voor de afwerking van de vloer. Denk hierbij aan diverse soorten ondervloeren, plinten en spanveren. Ook dit is weer uit voorraad leverbaar.