• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eiken visgraat vloer

Eiken visgraat vloeren geven een ontzettende mooie sfeer aan jouw huis. Een eiken visgraat vloer geeft een authentieke look en kun je met van alles combineren.

Eikenhouten visgraat vloer

Een eiken houten visgraat vloer geeft een warme en uitnodigende sfeer aan jouw huis. Hout is een natuurlijk product waardoor het een warme sfeer met zich mee brengt. Het visgraat patroon is in de laatste jaren steeds populairder geworden. Het geeft een luxe uitstraling aan je huis. Toch is het visgraat patroon een tijdloze stijl. Deze komt altijd weer terug. Maar waarom een visgraat vloer van hout?

  • Een houten vloer levenslang mee gaat
  • Een houten vloer sfeer aan je huis geeft
  • Een houten vloer in combinatie met vloerverwarming gelegd kan worden
  • Een houten vloer een stevige vloer is

 

PVC eiken visgraat vloer

Eiken visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in PVC. PVC is een kunststof materiaal. Er worden groeven in gemaakt zodat het net lijkt op echt hout.PVC is een product dat weinig onderhoud vraagt, ideaal als je kinderen of huisdieren hebt.

Ook PVC is te combineren met vloerverwarming. PVC is waterbestendig en sterk waardoor het in elke kamer te gebruiken is. De klassieke stijl kan dus in elke kamer gerealiseerd worden.

 

Stijl

Maar hoe stijl je nou een eiken visgraat vloer? Dit kan op allerlei manieren. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een stoere uitstraling met veel staal en leer. Of je kiest juist voor een lichte vloer met lichte meubels waardoor het een hele zachte uitstraling krijgt. Hoe dan ook de eiken visgraat vloer staat in de spotlight.

Voor alle kleuren en stijlen kun je op onze website kijken of onze showroom bezoeken waar een van onze medewerkers je van uitstekend advies kunnen voorzien.