• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eikenhouten vloeren

Ben je op zoek naar een rustige en kalmerende sfeer in jouw huis? Kijk dan eens naar eikenhouten vloeren. De laatste jaren is dit een enorm populaire houten vloersoort. Het is echt een combinatie van robuust en stijlvol. Het geeft een moderne, frisse look

Voordelen van een eikenhouten vloer

Een eikenhouten vloer heeft een aantal voordelen, naast dat het er natuurlijk super mooi uitziet. De eiken houten vloer geeft een natuurlijke uitstraling aan jouw huis.
Een aantal voordelen van een eiken houten vloer zijn:

  • De vloer gaat levenslang mee
  • Er kan vloerverwarming onder
  • Verschillende prijsklasse, waardoor er altijd een eiken houten vloer bij jou past
  • Kies je eigen kleur en uitstraling
  • Veel verschillende afmetingen zodat het altijd in je huis past
  • Verschillende soorten afwerkingen


Behandelen van een eikenhouten vloer

Een eikenhouten vloer moet je goed behandelen. Dit garandeert dat deze mooi blijft en langer mee gaat. Als eerst is het de bedoeling dat een eiken houten vloer wordt geschuurd. Daarna is het van belang dat deze wordt behandeld met olie, lak of hardwax. Dit zorgt ervoor dat de vloer er mooi uit blijft zien, maar het heeft ook een ander voordeel. Namelijk dat de olie, lak of hardwax ook als beschermlaag biedt voor vocht en vuil. Met een olie behandeling krijg je een natuurlijke uitstraling. Met de hardwax geef je het hout een warmere uitstraling. En met een lak behandeling sluit je het hout volledig af, hierdoor is het goed beschermd tegen vuil en vocht. Je kunt dus jouw eiken houten vloer de look geven die je wilt.

Aanbieding

Eikenhouten vloeren kopen in de aanbieding? Dat kan! We hebben een uitgebreid assortiment van houten vloeren met de scherpste prijs. De houten vloeren zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit zodat het altijd bij jouw smaak past. Of je nu van donker houdt of juist van whitewashed, het kan allemaal. Heb je een mooie eiken houten vloer gevonden? Vraag dan vooral een offerte aan voor de prijs voor de totale m² en ontvang een goede prijsindicatie.