• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grijze vloeren

Grijze vloeren geven rust in het huis. Het is een neutrale kleur waardoor het met veel verschillende stijlen kan worden gecombineerd.

Houten grijze vloeren  

Houten vloeren zijn enorm populair. Maar waarom zijn grijze houten vloeren zo populair? 

  • Het geeft een authentieke uitstraling 
  • Door de grijze kleur geeft het een rustige sfeer in huis 
  • De vloer kan in verschillende patronen worden gelegd 

Door de verschillende legpatronen creëer je ook andere sferen in huis. Een visgraat patroon maakt het huis speelser. Terwijl stroken of een Hongaarse punt juist meer rust in huis geeft. De grijze kleur helpt zorgt voor rust omdat het een neutrale kleur is.  

 

PVC grijze vloeren  

PVC vloeren zijn gemaakt van sterk materiaal. Dit is belangrijk voor een vloer want een vloer heeft soms veel te verduren. PVC is waterbestendig en kan goed worden schoon gemaakt. Hierdoor kan je PVC in elke kamer in huis leggen.  

Een grijze vloer geeft veel rust in huis. Ook is een grijze vloer goed te combineren met veel verschillende soorten stijlen. Houd je van stoer en rustiek of juist van landelijk? Dit kan allemaal met een grijze PVC vloer.  

 

Laminaat grijze vloeren  

Grijze vloeren zijn er ook in laminaat. Dit is de goedkoopste versie van de vloeren. Wel moet je uitkijken met water, daar houdt laminaat namelijk niet van.  

Kan je niet kiezen, of heb je hulp nodig? Schroom niet en kom langs in onze showroom. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen met alle vragen die je hebt. Zodat jij met de juiste vloer voor jouw woning naar huis gaat!