• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lichte vloeren

Lichte vloeren geven een bepaalde sfeer in je huis. Het zijn ideale vloeren die je met elke stijl kan combineren. Ze zijn verkrijgbaar in hout, PVC en laminaat.

De voordelen van een lichte vloer: 

Een lichte vloer geeft een aantal voordelen: 

  • Het geeft een rustige sfeer in huis  
  • Een lichte vloer kan een vloer groter laten lijken  
  • Je kan het met elke stijl combineren 

Het makkelijke van een lichte vloer is dat je het met alles kan combineren. Of je nu een stoere stijl of juist een landelijke stijl kiest, een lichte vloer past hier perfect bij.  

 

Wanneer kies je een lichte vloer?  

Met een lichte vloer maak je de kamer ruimer en oogt het groter. Dit kan enorm helpen als je een kleine kamer groter wilt laten lijken dan hij eigenlijk is. Door de lichte vloer krijg je gelijk een frisse sfeer in huis. Dit kan je versterken door ook de muren te voorzien van een lichte kleur. Je kunt heel veel spelen met de kleuren en tinten in huis. Je krijgt elke keer weer een andere sfeer, dit is voor vloeren niet anders! 

 

Hulp nodig? 

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe vloer? Of wil je de vloeren in het echt bewonderen? Kom gerust eens bij ons de showroom binnen lopen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen met je vragen. Daarnaast kunnen ze je voorzien van uitstekend advies. Zij zorgen ervoor dat je met de perfecte vloer naar huis gaat.