• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Naturel/natuurlijke vloeren

Een naturel vloer, ook wel een natuurlijke vloer genoemd, is een goede basis voor je huis en interieur. Bij een naturel vloer denk je wel gelijk aan een houten vloer.

Houten vloeren  

Bij de woorden natuurlijke vloeren denk je al gelijk aan een houten vloer. Omdat dit een natuurlijk materiaal is wat uit de natuur komt. Houten vloeren geven deze sfeer ook zeker aan je huis. Een houten vloer heeft een aantal voordelen:  

  • Het geeft een authentieke look en feel aan je huis 
  • Een houten vloer gaat heel erg lang mee  
  • Als je de vloer goed verzorgd blijft deze ook altijd mooi 

 

De basis van je interieur 

Een vloer is in principe de basis van je interieur. Een vloer bepaald al voor een groot deel welke look en feel je aan je huis wilt geven. Door een naturel vloer te kiezen kan je veel sfeer creëren met de meubels en accessoires die je koopt. De look en feel wordt dan voor het grootste gedeelte bepaald door de meubels die je in de ruimte zet.  

 

Hulp nodig?  

Heb je hulp nodig met het uitzoeken van een nieuwe vloer? Kom vooral langs in onze showroom, hier kun je alle vloeren uitgebreid bewonderen en vergelijken. In onze showroom staan medewerkers voor je klaar die je uitstekend kunnen helpen als je het nog niet helemaal weet of als je vragen hebt. Ze voorzien jou van het beste advies, zodat jij met de perfecte vloer naar huis gaat.