• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Parket vloeren

Parket vloeren zijn uniek. Elke plank is van een natuurlijk materiaal gemaakt. Het hout geeft een zachte en warme uitstraling waardoor je huis altijd een prettig gevoel heeft. Dit is belangrijk voor in het huis. Je moet je namelijk thuis voelen als je bin

Voordelen van een parket vloer:

  • Goede isolatie
  • Ecologisch
  • Lange levensduur, mits er onderhoud aan wordt gepleegd gaat een parketvloer decennialang mee.
  • Verschillende soorten stijlen en kleuren
  • Straalt warmte uit

Doordat er zoveel verschillende soorten stijlen en kleuren zijn, kun je altijd wel iets vinden wat je mooi vindt. Ook kun je nog kiezen voor een ander legpatroon zoals een visgraat of een Hongaarse punt.

Parketonderhoud

Wanneer je een parketvloer koopt hoort hier ook onderhoud bij, net als bij elke vloer. Hierdoor gaat je vloer een stuk langer mee en blijft deze langer mooi. Na enige tijd kunnen er wat gebruikssporen ontstaan, maar deze kun je makkelijk weg werken met een onderhoudsolie. En je vloer is weer zo goed als nieuw.

Stijlen en kleuren

Parket vloeren kun je kiezen in verschillende soorten stijlen en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een donkere hout look. Of juist een lichte visgraat patroon. Je kunt van alles kiezen. Je vloer is namelijk dé sfeermaker in jouw huis, een heel belangrijk aspect van je interieur. Ben je benieuwd naar de verschillende stijlen en kleuren? Kijk dan op de website van Cibo en vindt jouw ideale vloer.

Combineer het bijvoorbeeld met een stenen muur om het een stoerdere uitstraling te geven. Of juist een witte muur voor een rustgevende look. Het belangrijkste is dat je een vloer kiest die jij mooi vindt. Kom gerust bij ons langs om een kijkje te nemen in de showroom.

Mocht je het al weten kunt je ook een offerte aanvragen bij Cibo.